Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

HB Liberté

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'HB Liberté'

Attention! Ellen a mis à jour son calendrier le 14 mar. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de HB Liberté évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2021

Prachtige locatie. Mooi uitzicht. De foto’s van het zwembad zijn echter misleidend. Ook de afmetingen kloppen bij lange na niet en het is niet verwarmd. Het zwembad is ongeveer drie meter doorsnee. Dit was een grote teleurstelling voor de kinderen..

7
Séjour en juin 2021
Mh Hermsen

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad! Leuk huis van alle gemakken voorzien. Heel veel privacy.

9
Séjour en juin 2019

Net terug van een heerlijke vakantie in jullie huisje,wat een ontzettend gezellig knus huisje. Van alle gemakken voorzien en vanaf nacht 1 heerlijk geslapen. Veel gezien van de omgeving en vaak naar het dorp geweest. En dan s'avonds genieten van het uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje.
Bedankt Dick en Ellen.

10
Séjour en septembre 2018

Wij waren al diverse keren in huize HB Liberte geweest. Een geweldig huis met alles erop en eraan. Diverse plaatsen waar je kan zitten op een terras. Uitzicht is weids en geweldig. De leuke uitstapjes naar de kust en de Gorges de l'Ardèche maar ook de kleine plaatsjes met hun leuke gezellige markten. Helaas door de corona konden wij de afgelopen 2 jaar niet komen, maar dit jaar gaan we er zeker weer naar toe. Wij verlangen weer naar de rust de gezelligheid en het wooncomfort in Trans.

10
Séjour en juin 2018
Fam.Haagsma

Wat een leuk huis maar vooral wat een schitterende tuin! Twee weken super weer gehad en wat is het dan lekker dat er mooie bomen staan waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten.
Tip voor eigenaren: maak een dichte overkapping zodat je ook bij wat regen lekker buiten kunt blijven zitten.
Mooi uitzicht en ‘s avonds een prachtige sterrenhemel en lichtjes van Draguignan. Mooie omgeving met veel leuke dorpjes bij zee en leuke (rommel)markten.
Prettig contact met eigenaren. Kortom zeker een verblijf waard!!

9

Ajouter un message dans le livre d’or