Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Cabanon des Collines

Voir les photos (45)
/
  • 10
  • 3
  • 4
  • 6
  • 2
9,5
Classement
 

Disponibilité de 'Cabanon des Collines'

Hans Kragting a mis à jour son calendrier le 31 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Cabanon des Collines évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en août 2021

Ruime woning op volledig afgesloten terrein. Groot zwembad. Rustig gelegen. Alle voorzieningen en alles netjes in orde. Elke maaltijd gezellig onder het afdak eten. Uitgebreid zwemmen in een fantastisch zwembad. Behulpzame eigenaar.
We hebben hier een supertijd doorgebracht!

10
Séjour en août 2021

Wij hebben enorm genoten van deze prachtige villa. De eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Overal is airco, De keuken is voorzien van alle gemakken en het zwembad lekker groot. De wifi was helaas niet goed maar dat gaat de eigenaar aanpakken en dan willen wij graag weer een keer naar deze mooie villa.

9
Commentaires de Hans Kragting

Wij Nederlanders zijn erg verwend met glasvezel en/of 4G. De Wifi gaat via de telefoon en werkt voor de "gewone" mens naar behoren, maar is helaas niet echt geschikt om zakelijk gebruik van te maken. Het goede nieuws is wel, dat er eindelijk een nieuwe zendmast geplaatst is en mobiel contact nu geheel naar wens verloopt en overal mogelijk is.

Séjour en juillet 2021

Dit cijfer heeft deze zeer vriendelijke eigenaar helemaal aan alle faciliteiten en locatie te danken.
Subliem huis heerlijk ruim schoon, mooi ingericht. Overal is aan gedacht en je voelt je meer dan welkom. Zoals hotels sterren classificatie krijgen zou ik deze echt 6 sterren geven. Een flesje wijn staat koud voor je klaar een biertje, de eerste boodschappen. Zeer schoon bedlinnen. De tin is zo mooi ingericht en onderhouden het hele huis trouws. Wij hebben een prachtige vakantie gehad en we moesten met tranen in de ogen weg want dat wouden we helemaal niet zo thuis voelden wij er ons. Prachtige omgeving waarbij 121 wijnhuizen om je heen zitten en een heerlijke kust binnen 25 km bereikbaar. Hans de eigenaar willen wij dan ook heel erg bedanken voor de voortreffelijke vakantie waarbij hij alle credit krijgt. Top, pluim voor de organisatie en stijl en klasse.

10
Séjour en juillet 2021

Beste Hans,
1ste vakantie na alle coronamiserie. En wat was het genieten! Huis volledig top. Groot zwembad en super goed weer. Neem daarbij nog de sympathieke eigenaar, Hans, die alle nodige info verschaft en behulpzaam was in alles!
Staat in onze agenda om hier zeker nog eens terug te keren. Hartelijk dank, groetjes Inge en Wim.

10
Séjour en juin 2021

Wij hebben 4 weken vakantie mogen vieren in dit fantastische huis! Zeer compleet, werkelijk alles is aanwezig. Het huis was schoon en fris, het enorme zwembad was verkoelend en bijzonder aangenaam. In het poolhouse zaten en lagen we heerlijk in de schaduw, maar we konden uiteraard ook kiezen voor (even) liggen in de zon. De ligging van het huis is prachtig, lekker privé, de tuin is prachtig en groot, het terras bij en rond het zwembad super. We hebben echt genoten! Er is veel te zien in de omgeving, maar vanwege de mondkapjesplicht hebben wij ons beperkt tot wat mooie ritten in de omgeving. Erg bedankt Hans, we komen graag weer volgende jaar!

10

Ajouter un message dans le livre d’or