Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Magali

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Villa Magali'

Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw a mis à jour son calendrier le 04 oct. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Magali évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en août 2020

Was voor de eerste dat we voor een vakantiehuisje gekozen hadden en ook de eerste keer zuid Frankrijk. Zal zeker niet de laatste keer zijn !!! Was een super ervaring!!!

8
Séjour en août 2019

Een heerlijke woning die van alle gemakken is voorzien, maar die ook perfect gelegen is voor allerlei uitstapjes in de omgeving en daarnaast heerlijk rustig gelegen is.

8
Séjour en juillet 2012

Het huisje was geweldig , alles erop en eraan. Mooi gelegen, net ver genoeg van de grote baan zodat er geen lawaai is en toch niet te ver afgelegen via kleine baantjes. Het huis is ruim en praktisch ingedeeld. Op de site staat dat het voorzien is voor zes personen maar er is slaapplaats voor 8 personen. Het zwembad is voorzien van een krachtig afzuigsysteem die ervoor zorgt dat de beestjes snel worden afgevoerd, dit maakt het aangenaam om te zwemmen.

Een paar tips zouden zijn om vliegenramen te voorzien en een extra paraplu. Er was slechts één vaste paraplu voorzien en dit maakte het onmogelijk om aan de andere kant van het zwembad eens te zitten. Dit huis is een echte aanrader. Het was een heel goede beslissing om internet in het huisje te brengen, wij hebben er veel gebruik van gemaakt , zeker met een zoon van 18 jaar J

9
Séjour en septembre 2011

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad! Een mooie plek, elke dag 30 graden, een fantastisch huis en ook nog eens een heerlijk zwembad. Wat wil je nog meer….. Het huis is zeer sfeervol ingericht, de eigenaren hebben er zichtbaar veel tijd en liefde ingestopt. Het ontbreekt je hier aan niets! Ook dank aan Debby en Folkert voor de goede zorgen. Mochten we weer naar Frankrijk gaan, huren we zeker weer een huis via jullie!

10
Séjour en juillet 2011

Na 2 weken van complete rust in een héél gezellig huis met een super omgeving, moeten we spijtig genoeg zeggen dat we terug thuis zijn...

We hebben 2 fantastische weken gehad met het al even fantasische weer erbovenop. Alles was aanwezig wat nodig was, dus we hebben er zeker niets tekort gehad. De eigenaars hebben het allemaal heel mooi en smaakvol ingericht. Het zwembad was een zaligheid. Niet alleen de kinderen waren er niet uit weg te slaan, ook voor ons was het zalig om er de kinderen de tijd van hun leven te geven. Het zorgde ook voor de heerlijke verfrissingen bij de temperaturen boven de 30°. Een heel klein minpuntje eraan is dat het niet volledig zichtbaar is vanaf het terras. Maar dat verzinkt in het niets met al de rest. Vandaar dat we dan ook zonder meer een 10 geven. Je bent er ook in volledige privacy met een mooi zicht vanop het ruime terras.

Natuurlijk mogen we Debby en Folkert niet vergeten. Zo zouden er meer moeten zijn. Hun klanten zijn hun kinderen. En dat bedoel ik enkel en alleen maar positief. Een superontvangst, op een voor hun heel moeilijk moment. Echt chapeau!! Je hebt er een vaste klant bij Debby en Folkert...

Bedankt voor alles en tot volgend jaar!!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or