Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Waterballet

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'Waterballet'

Susan van der Laan a mis à jour son calendrier le 13 sept. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Waterballet évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en août 2020

Wij hebben deze zomer een hele fijne week doorgebracht in waterballet. Het voelde als een klein paradijsje in deze gekke tijd met Corona. Het huis is van alle gemakken voorzien en het is er heerlijk rustig. Het zwembad is ook super! Voor de kinderen was het ook heel leuk dat er een trampoline was. Kortom dit huis is echt een aanrader! Wij komen er graag nog eens terug.

10
Séjour en juillet 2020

We hebben hier één week doorgebracht samen met onze zoons en hun vriendin. Het huis, voorzien van alle mogelijke comfort (zelfs houtvuur Sauna en houtvuur Pizza oven) ligt rustig gelegen aan het einde van een onverharde weg omringt door bomen en zelfs een stromend beekje. Toch is er nog plaatse genoeg tussen de bomen om lekker aan het zwembad van de zon te genieten. De meeste ramen zijn van een muggengaas voorzien zodat het met de afkoeling 's nachts, heerlijk slapen is. Een echte aanrader!!

9
Séjour en juillet 2020

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit fantastische huis met ons gezin. Prachtig gelegen, smaakvol van buiten en binnen, mooi groot zwembad en lekker zitten op de verschillende terrassen. De pizza oven (ook zeer geschikt om vlees te grillen) was ook een groot succes. Villecroze is een heel charmant dorpje en er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Wij komen heel graag nog een keer terug!

9
Séjour en juillet 2020

Op aanraden van onze dochter, die diverse keren in het "Waterballet" vakantie heeft gevierd, zijn wij dit jaar, met onze 5 koppige volwassen familieleden, inclusief onze twee kleinkinderen naar het huis van Susanne van der Laan afgereisd. Het ruime, smaakvolle, praktische, goed geouttileerde ingerichte huis met grote, kleurrijke en geurende tuin liggen op een rustige plek, maar op loopafstand van het dorp Villecroze.
De pizzaoven kwam, net zoals wij, -het was steeds stralend zomerweer -, heerlijk op de temperatuur! Dat laatste maakte dat het schone en duurzame zwembad veelvuldig is gebruikt door jong en oud. Wij hebben genoten!

9
Séjour en septembre 2019

Wij hebben waterballet 1 week gehuurd voor ons tweeën +hond en onze drie dochters zijn zondag avond gekomen voor een verblijf van 3 dagen. We hebben het er heerlijk gehad met zwembad watertemperatuur net nog lekker om te zwemmen. Het huis heeft alles wat je maar wilt en is rustig gelegen. Door de weg over te steken en dan gewoon een klein pad richting Villecroze te volgen, loop je zo naar het oude dorpje. Leuker dan langs de weg. Koffie op het marktplein is voortreffelijk en belachelijk goedkoop. (naast de smid). De stadjes in de omgeving zijn precies wat je wilt als je van struinen op de markt houdt en restaurants zijn gezellig en leveren prima maaltijden. De rosé van Valcombe is overheerlijk.
Al met al hebben wij een heerlijke week gehad in Waterballet en we hopen er nog eens terug te komen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or