Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Waterballet

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'Waterballet'

Susan van der Laan a mis à jour son calendrier le 19 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Waterballet évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en septembre 2019

Wij hebben waterballet 1 week gehuurd voor ons tweeën +hond en onze drie dochters zijn zondag avond gekomen voor een verblijf van 3 dagen. We hebben het er heerlijk gehad met zwembad watertemperatuur net nog lekker om te zwemmen. Het huis heeft alles wat je maar wilt en is rustig gelegen. Door de weg over te steken en dan gewoon een klein pad richting Villecroze te volgen, loop je zo naar het oude dorpje. Leuker dan langs de weg. Koffie op het marktplein is voortreffelijk en belachelijk goedkoop. (naast de smid). De stadjes in de omgeving zijn precies wat je wilt als je van struinen op de markt houdt en restaurants zijn gezellig en leveren prima maaltijden. De rosé van Valcombe is overheerlijk.
Al met al hebben wij een heerlijke week gehad in Waterballet en we hopen er nog eens terug te komen.

9
Séjour en septembre 2019

Leuk huis ,lekker genoten van het heerlijke zwembad&sauna !

Huis is van alle gemakken voorzien , en vooral veel rust

8
Séjour en septembre 2019
Manon

Net terug van een fantastische week ‘God in Frankrijk’. Met 6 personen (incl. 2 kinderen van 11 en 14) verbleven wij in dit van alle gemakken voorziene pareltje van rust.
Volledige privacy, ieder een eigen badkamer, heel veel ruimte om het huis om lekker je eigen plekje te zoeken, lange sfeervolle avonden bij de pizzaoven, een geweldig zwembad, prachtige omgeving, mooi gebied voor wielrenners, heerlijk dorpje met bakker om de hoek en fijn contact met de eigenaren.
Een week was veel te kort!

10
Séjour en juillet 2019

Twee weken heerlijk in dit geweldige huis mogen blijven. Samen met onze twee hondjes en kinderen (16 en 18 jaar) en aanhang. Het zwembad is in 1 woord geweldig en de ligging van het huis is precies zoals aangegeven. Aan het eind van een lang pad dus volop privacy en rust. Veel leuke kleine dorpjes in de buurt. Voor honden is dit ook erg leuk omdat het terrein afgezet is en ze dus los kunnen rondlopen. Het contact met de eigenaar was ook heel prettig. Meestal zijn we na twee weken wel weer toe aan de terugreis maar dit jaar vonden we het erg jammer weer naar huis te moeten. Het huis is van alle gemakken voorzien en ook de pizza oven is een ontdekking. Heel veel lekkere zitplekjes, altijd zon en schaduw te vinden. Voor ons genoeg redenen om hier nog een keer terug te komen.

10
Séjour en juillet 2019

Wij vertoeven met ons gezin al jaren een of twee weken in dit heerlijke vakantiehuis. Een paradijsje op aarde.
Prachtige omgeving met veel bezienswaardige plaatsen. Ook een dagje naar t strand bijv st Maxime is goed te doen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or