Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte Bédoin

Voir les photos (31)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 3
9,7
Classement
 

Disponibilité de 'Gîte Bédoin'

Jaap Schlötjes a mis à jour son calendrier le 21 juin 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gîte Bédoin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en septembre 2020

Wij kijken terug op een zeer aangenaam verblijf in de gite. Mooie en unieke plek, veel rust, complete uitrusting met horren, en schoon. De onverharde weg is wel een aandachtspunt maar ook een kwestie van heel rustig rijden. Jaap en Ineke, bedankt! Groeten, Roelofje en Harry

9
Commentaires de Jaap Schlötjes

Dank voor de recensie: fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad. We hopen jullie nog een keer terug te zien. Jaap en Ineke

Séjour en août 2020

We hebben genoten van de rust en stilte en de prachtige tuin. De gite was prima in orde en gelegen in een prachtige omgeving. We kenden de streek maar ontdekten toch nog verschillende nieuwe plekjes en deden mooie wandelingen , mede dankzij de tips van Jaap ( waarvoor dank ! )
Groetjes,
Ingrid en Danny.

9
Commentaires de Jaap Schlötjes

Fijn dat jullie genoten hebben. Wij konden helaas niet zelf aanwezig zijn, maar leefden op afstand met jullie mee. Dank voor de mooie recensie. Jaap en Ineke

Séjour en août 2019

We hebben een heerlijk verblijf gehad in de gite van Jaap en Ineke. Jaap en Ineke zijn fijne, prettige gastheer en gastvrouw. Het uitzicht is fantastisch en in de gite ontbreekt het aan niets en is er volop privacy. Het is een echte aanrader en wij komen graag eens terug.

10
Commentaires de Jaap Schlötjes

Bedankt voor jullie positieve beoordeling. Graag tot ziens.

Séjour en octobre 2018

Tienen uitdelen is voor onderwijzend personeel heel uitzonderlijk, maar nu ik al 2 jaar met pensioen ben, kan ik dat rustig doen.
Voor de 2e keer op die fantastische plek geweest. 3 weken genieten van de uitzichten en de geweldige rust.
En: bij Jaap en Ineke kun je ook een cursus " jeu de boules" volgen. Kost niks en is heel leuk om te doen!

10
Commentaires de Jaap Schlötjes

Dank voor de lovende recensie. Jullie mogen best nog een keer terugkomen voor een revanche: verliezen met 12-13 geeft perspectief op een overwinning! Tot boules!

Séjour en juillet 2018

Ons verblijf bij Jaap en Ineke begin juli 2018 was in een woord geweldig! De gite is rustig gelegen, 4 km. vanaf Bédoin, nabij de Route de Mont Ventoux. In het huisje ontbrak het ons aan niets en ook in de grote tuin met prachtig uitzicht is het goed vertoeven. Jaap en Ineke zijn hele lieve mensen die ons een warm onthaal gaven en waarop we tijdens ons verblijf altijd een beroep konden doen. We hebben van Jaap een aantal goede tips gekregen om de omgeving te verkennen en van Ineke hebben we een potje heerlijke zelfgemaakte jam mee naar huis genomen. Al met al was dit een prima uitvalsbasis voor onze beklimming van de Mont Ventoux en voor een aantal heerlijke dagen daarna!

10
Commentaires de Jaap Schlötjes

Fijn dat jullie het zo naar de zin hadden. Altijd weer welkom!

Ajouter un message dans le livre d’or