Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

les Oiseaux Ciseaux

Voir les photos (25)
/
 

Disponibilité de 'les Oiseaux Ciseaux'

Ina Kinderman a mis à jour son calendrier le 25 jan. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de les Oiseaux Ciseaux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2021

Dag Ina en Fred, hartelijk dank voor onze mooie vakantie. De gîte was helemaal in orde, alles erop en eraan. Allemaal leuke spulletjes in het huisje. In de keuken kan je uitgebreid koken! Ruim en mooi terras.
Een super douche in de badkamer.
In de Vaucluse en de Luberon valt veel te bezoeken. Puur genieten.
Het was een hele mooie vakantie, een aanrader.

10
Commentaires de Ina Kinderman

Dag Dominique, dank voor deze hartverwarmende recensie, heel attent! Warme groet van ons, Ina.

Séjour en août 2020

Wat een fijne plek om te mogen vertoeven. Ina en Fred zijn superlieve mensen, heel geïnteresseerd en bereid je te helpen waar nodig. De gîte was gezellig, netjes en het zwembad een aangename verkoeling. De gîte is erg rustig gelegen, het zicht ontzettend mooi. Ook onze hond werd in de watten gelegd. We voelden ons erg welkom! sonja en Kristel

10
Commentaires de Ina Kinderman

Dag Sonja en Kristel, wat een hartelijke recensie, heel veel dank! Doet ons goed. Nog een fijne nazomer, en bonne santé surtout voor ons allen. Warme groet, Fred & Ina en poezen.

Séjour en octobre 2019

Een heerlijke vakantie gehad in deze super gezellige, weliswaar, kleine gite.
Werkelijk alles was aanwezig.
We hebben genoten van zowel de mooie omgeving met mooie steden en mooie natuur, als de tuin en het zwembad bij de gite. Bedankt Ina en Fred!

10
Commentaires de Ina Kinderman

et bonsoir, wat een leuke verrassing! Grand merci voor deze hartverwarmende woorden. Alles goed met de kleine viervoeter en natuurlijk ook met Lizzy? Een heel gezellige einde jaars en feestdagen, warme groet van ons, Fred & Ina en poezen.

Séjour en août 2019

Wij hebben een geweldige week gehad bij Fred en Ina in in de gîte Les oiseaux ciseaux.
De ontvangst was allerhartelijkst, we voelden ons heel welkom. De gîte is werkelijk prachtig: licht, ruim, schoon en aan werkelijk alles is gedacht. 's Ochtends ontbijten op je eigen prachtige terras met uitzicht op de Mont Ventoux, hoe mooi is dat?! Rondom de gîte overal sfeervolle plekjes om van zowel de zon als de schaduw te genieten of even af te koelen in het zwembad. Wij vonden het heerlijk rustig, maar net genoeg "beweging" om niet te stil te zijn. Een kleine rit brengt je midden in Bédoin, waar altijd wat te doen is maar ook genoeg andere plaatsen liggen redelijk dichtbij zodat er genoeg mogelijkheden te zijn om leuke uitstapjes te maken. Fred en Ina hebben een prachtige plek gecreëerd, zijn bijzonder hartelijk en gastvrij maar respecteren ieders privacy, een perfecte combinatie. Voor ons een plaats om nog graag eens terug te komen.
Fred en Ina: bedankt!

10
Commentaires de Ina Kinderman

Dag Ruud en Ellen, we hebben wel vaker complimentjes gehad, maar dit is wel een héél mooie! Ons hartelijke dank en warme groet van ons, Fred & Ina en poezen met een speciale knuffel van Cocootje.

Séjour en juin 2019

Onze vakantie begon in Bedoin op 1 juni 2019. Een fantastische plek, die we na even zoeken pas vonden. Dat zegt al heel veel over de rust die je daar vindt.
Het enige wat je hoort, zijn dierengeluiden. Wij hebben daar van genoten. De gite was heel goed, van alle gemakken voorzien.
Dit adres is echt een aanrader. Ina en Fred zijn heel gastvrij en laten dat ook direct zien door hun vriendelijke wijntje in de koelkast bij aankomst. Maar zeker ook door hun vriendelijke ontvangst. Wij hebben hele fijne herinneringen.

10
Commentaires de Ina Kinderman

Dag Marijke en Steven, oef daar worden we toch wel een beetje verlegen van. Grand merci voor deze sympathatieke recensie. Warme groet van ons, Fred & Ina.

Ajouter un message dans le livre d’or