Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Aux remparts

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Aux remparts'

Gilles van der Putt a mis à jour son calendrier le 30 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Aux remparts évaluent cette propriété avec une moyenne de:

6,7
Séjour en septembre 2021

Leuk authentiek Provençaals huis met mooie groene afgesloten tuin in het prachtige Gigondas. Aangenaam en rustig dorp met leuke restaurants, een winkel en vele goede wijnkelders. Een goede uitvalsbasis naar veel bezienswaardigheden, Middeleeuwse dorpen en wijn caves. Mooie natuur voor lange wandelingen.

8
Séjour en février 2021

We zijn erg teleurgesteld over deze gite
Op de site gites.nl staan veel positieve opmerkingen, maar het gastenboek in het huis vermeldt al sedert meer dan 5 jaar allerlei euvels en tekortkomingen…
huis (beneden) ruikt onfris;
- plafonds: beschadigd aan ingang, schimmel en afbladderende verf..
- in de voorkamer met salon: geen verlichting enkel een klein lampje
- keuken: weinig comfort, afgeleefd en dringend aan opfrissing/vernieuwing toe. Bestek en servies zijn een verzameling van afzonderlijke stukken, slechts 2 wijnglazen…
- elektriciteit: veel te weinig stopcontacten. verlengsnoeren met stekkerdoos zijn volgens alle bevindingen niet veilig.
- welkomstboekje straalt weinig fierheid uit: besmeurd, gekreukeld…
- bovenverdieping: geen licht op de tweede kamer, beperkte verlichting in de grote slaapkamer, amper bruikbare kleerhangers
- badkamer: vuil, roest, geen stopcontact voor haardroger, scheerapparaat, tandenborstel. Verouderd en afgeleefde indruk. De badkamer schreeuwt om vernieuwing.
-
Na 1 week zijn we vertrokken, hoewel 2 weken geboekt. Enkel de locatie in het dorp is schitterend.

2
Commentaires de Gilles van der Putt

Geachte heer Ghijsens, Het is zeker zo dat er, mede als gevolg van bijzondere omstandigheden nogal wat achterstallig onderhoud was ten tijde van uw bezoek. Tegelijkertijd zijn wij als familie van mening dat u wel erg veel nadruk legt op allerlei, relatief kleine ongemakken. Andere huurders hadden ook wel melding gemaakt van (sommige van) deze gebreken maar u bent werkelijk de enige die zich hier dermate aan heeft gestoord dat hij er zelfs zijn vakantie om heeft afgebroken. Ons inziens enigszins buitenproportioneel maar het blijft natuurlijk een persoonlijke afweging. We kunnen in elk geval melden dat alle gebreken inmiddels zijn hersteld en dat het huis weer voldoet aan alle gestelde verwachtingen. Mvg, Familie van der Putt

Séjour en août 2019

Beste familie van der Putt,

Inmiddels zijn we weer twee dagen terug in ons kikkerlandje en missen de sfeervolle, romantische gîte met z'n geweldig bordesje met betoverend mooie inspirerende uitzichten en waanzinnig kleurende luchten van intens tot pastelkleurig enorm.

Wat een euforie toen we de deur voor het eerst open deden en we de woonkamer en keuken zagen. Het huisje(tot badkamer aan toe met mooie tegeltjes en heerlijke bad) heeft alles wat ik te wensen heb voor een vakantie in deze omgeving. .

Ondanks dat we veel hebben gezien en gedaan, hebben we oprecht met volle teugen genoten van het huisje. 's Avonds kaarsje aan met klassieke muziek of jazz muziek vanuit de installatie op de achtergrond en uiteraard een wijntje zittend op het bordesje.

Bedankt voor deze heerlijke ervaring.

Warme groetjes,

Wanda & René

10
Séjour en juillet 2017

Wij hebben 2 weken een fijne tijd gehad in het gastvrije zomerhuis met de zonnige en schaduwrijke tuin, het uitzicht is geweldig, iedere avond de zonsondergang en de voorstelling van de vogels!
Prima plek om tot rust te komen en de mooie omgeving te verkennen; leuke dorpjes,gezellige Provençaalse markten en talrijke wijnproeverijen.
Wij zijn zeker van plan ooit terug te komen!

9
Séjour en novembre 2016

Beste Familie van der Putt
We hebben een fantastisch verblijf in uw huis gehad, en wat is de omgeving en de natuur prachtig in deze tijd van het jaar (november) we hebben genoten van de kleurenpracht en met zo n gemiddelde 15 graden konden we ook nog heerlijk van het zonnetje genieten.

vr groet T Arends

8

Ajouter un message dans le livre d’or