Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Cigalou

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Le Cigalou'

Attention! jean-marc ubassy a mis à jour son calendrier le 23 fév. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Cigalou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2020

Heel erg vriendelijke eigenaar die dit het huis eigenhandig heeft gebouwd. Ontvangst is heel vriendelijk en prijs-kwaliteit het beste huis wat wij al ooit gehad hebben. Buitenkant typisch Frans maar binnen heel modern en hygiënisch. Bedden zijn heel comfortabel wat meestal in Frankrijk toch wat minder het geval is. Indeling van het huis is heel praktisch met veel opbergruimte. Dankzij de Airco is het 's nachts heerlijk slapen. Supermarkt en bakker op slechts 5min.

10
Séjour en septembre 2017

Perfect! Niets op aan te merken.

10
Séjour en juillet 2017

We zijn hier geweest met het gezin in juli 2017. We hebben het erg fijn gevonden in dit huis. Alles was aanwezig voor een fijn verblijf, je kon het niet verzinnen of het was er. Dit huis is een mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen maar ook om een dagje lekker thuis te blijven.

De eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen en die je graag helpen. Het onderhoud aan zwembad en tuin wordt discreet gedaan en heb je geen last van.

We kunnen dit huis zeker aanbevelen en hopen hier zeker nog een keer terug te komen.

10
Séjour en juin 2016

Nous avons apprécié cette location très agréable. Les prestations sont de qualités. Discrétion et gentillesse des propriétaires. Nous y reviendrons très certainement.

8
Séjour en octobre 2015

mooi comfortabel huis

10

Ajouter un message dans le livre d’or