Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Bastides du Ventoux

Voir les photos (101)
/
 

Disponibilité de 'Les Bastides du Ventoux'

D Rousseau - Vandenhouten a mis à jour son calendrier le 26 jan. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Bastides du Ventoux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en octobre 2021

We hebben ons verblijf verlengd met een week en dat zegt eigenlijk genoeg. Heel comfortabel en heel compleet uitgerust.

9
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Hartelijk dank !

Séjour en octobre 2021

Wat een ontzettend fijn huis om je vakantie door te brengen. Zowel binnen en buiten is alles super verzorgd. In de tuin voldoende zon en schaduwplekken. Alle voorzieningen zijn ook enorm fijn, zoals een vaatwasser en wasmachine. De bakker is op loopafstand, lekker elke ochtend een vers brood en croissants gehaald. (tijdens ons verblijf was de bakker op woensdag gesloten). In het dorpje is een erg goede pizzeria, daarnaast zit de bar tabac. Tip! Bestel een pizza en eet deze op het terras op onder het genot van een drankje.

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Beste Katja en Robert, hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling ! Wij zijn heel blij dat jullie zoveel genoten hebben van uw vakantie. Jullie zijn bij ons altijd welkom ! Dany en Michel

Séjour en septembre 2021

Ruim en charmant Provençaals huis. Meer dan compleet. Veel privacy. Ruime tuin rondom, Zeer genoten van het fijne terras, onder een dak van bladeren. Uitstekend buitenmeubilair. Ruim, goed verzorgd en rustig centraal zwembad. Prima bakker op 350 meter lopen. Wat kun je nog meer verlangen. Daarom een tien.

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Beste Simon en Angela, hartelijk dank voor deze tien ! Wij zijn heel blij dat jullie zich thuis voelden in ons huis. Jullie zijn bij ons altijd welkom ! Dany en Michel

Séjour en août 2021

Beste Michel en Dany,
Voor de zoveelste keer een heerlijke, sportieve vakantie gehad in jullie gezellige vakantiehuis !!!
Alles was weer proper en in orde. Echte luxe !!!
Opnieuw hebben we nieuwe mooie plekjes ontdekt in de prachtige Provence.
Voor de liefhebbers van vers fruit en groenten : bezoek zeker boerderij La Saumane op de weg naar Monteux.
Tot in juni volgende jaar !!!

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Beste Sabin en Christophe, Jullie zijn onze trouwste huurders en het is altijd zo aangenaam met jullie te communiceren. Wij zijn blij dat jullie in Loriol zich absoluut thuis vinden (en dat jullie daar nu ook lekkere confituren maken). Jullie zijn natuurlijk altijd welkom bij ons en wij zullen u zeker eventjes naar Wenduine langskomen om echt kennis te maken. Groetjes van ons en bedankt voor uw vriendelijkheid en trouwheid !

Séjour en juillet 2021

Prima uitgerust huis met veel privacy. Alle apparaten werkten prima en ook een goede Airco ! Dat is wel nodig in dit gebied. Lekkere bedden en buiten meubilair. Alles goed schoon en alle faciliteiten in de buurt. Keuken was super uitgerust en je kon er voorraad gebruiken, wel aanvullen natuurlijk voor een volgende gast .Geweldige fiets omgeving en veel stadjes en wijnhuizen in de wijde omtrek te bezoeken. We hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie geweldige huis, bedankt !

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Beste Inge en Eric, hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling ! Jullie zijn altijd welkom bij ons !

Ajouter un message dans le livre d’or