Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Bastides du Ventoux

Voir les photos (87)
/
 

Disponibilité de 'Les Bastides du Ventoux'

D Rousseau - Vandenhouten a mis à jour son calendrier le 16 avr. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Bastides du Ventoux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020

Wat vakantiehuisjes betreft, zijn we nogal kritische vakantiegangers ;-) Maar dit is dus zo'n huis waar je elke vakantie naar terug wil komen. Al bij binnenkomst is de tuin alleen al een plaatje. Het mooie, houten terras was net nieuw aangelegd. Heerlijk om uren lang met een boekje door te brengen. Het (schone) huisje zelf ademt de zo typische Provencaalse sfeer die je nodig hebt om je vakantie compleet te maken. De bedden slapen heerlijk en de airco was een aangename aanvulling tijdens de hete dagen van ons verblijf. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in het grote zwembad en ondervonden één en al vriendelijkheid van de andere bewoners van het domein. Voor een Frans ontbijt kun je al (heel) vroeg terecht bij de bakker voor een overheerlijke baguette en neem zeker ook eens een 'pain de campagne' Zooo lekker!!
Loriol is trouwens ook prima uitvalsbasis voor wie er graag op uit trekt en de Provence, met al haar schoonheid, wil ontdekken. Binnen het half uur kun je tal van mooie plekjes bezoeken. Kortom: Alles is aanwezig voor een heerlijke, ontspannen vakantie! Dany en Michel; hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid! Ook heel fijn dat jullie altijd bereikbaar waren voor evt. vragen of problemen. We komen in de toekomst zeker nog een keer terug!
Groetjes, William Nelleke Tim Luc en Jelle

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Wowww, wat een fantastische recentie ! Wij zijn zo blij dat uw lieve familie een heerlijk verblijf heeft doorgebracht in Loriol ! Wij doen altijd ons best om onze gasten op hun gemak te maken. Hartelijk dank en... vergeet niet dat jullie altijd welkom zijn bij ons ! Groetjes aan de hele familie ! Dany en Michel

Séjour en octobre 2019

Wij hebben een mooie tijd gehad in de Provence. Ook omdat het huisje er prima uitziet, met alles erop en eraan. Daarnaast is de locatie prima met het oog op uitstapjes. Het contact met de eigenaren is ook plezierig verlopnen.

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Vriendelijk bedankt voor uw fantastische beoordeling ! Wij zijn heel tevreden dat jullie een leuke vakantie doorgebracht hebben. Jullie zijn altijd welkom !

Séjour en juillet 2019

Mooie en ruime vakantiewoning voor ons gezin van 5!
In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt om de vakantie top te maken!
Een heel leuk terras voor lange zomeravonden!
Een mooie tuin en zwembad maakten ook onze kids enorm enthousiast.
De ligging is ideaal voor vele uitstappen: cultuur, maar ook sportief: wandelen, kano varen, ...
Wij gaan zeker nog terug.

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Beste Didier en Joyce, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij doen ons best zodat onze huurders zich onmiddelijk thuis voelen. Dit is zeer belangrijk voor ons. Met vriendelijke groeten, Dany en Michel

Séjour en juin 2019

Voor de zoveelste keer teruggekomen naar Loriol-du-Comtat… Betere reclame bestaat niet. Het nieuwe vakantiehuis is nog beter dan het vorige !!! Alles op gelijkvloer en prima ingericht. Alle comfort aanwezig voor een TOPvakantie !!!
Ideaal om van hieruit de dichte en iets minder dichte streek te verkennen.
Tot volgend jaar !!!

10
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Wowww, dat is vriendelijk ! Wij zijn zeer blij dat jullie een uitstekende vakantie hebben gehad in onze nieuwe villa ! Jullie zijn natuurlijk altijkd welkom ! PS : uw verblijf was van 18 tot 25 mei 2019 (niet 25 juni... dit zal misschien wel later gebeuren dat jullie veel langer blijven!). Mvg, Dany en Michel

Séjour en août 2014

leuk vakantiehuisje op een rustig domein. Het zwembad is zeker een meerwaarde.
Perfecte locatie om de streek te verkennen.

8
Commentaires de D Rousseau - Vandenhouten

Bedankt voor uw vriendelijkheid ! Jullie zijn altijd welkom ! Met vriendelijke groeten

Ajouter un message dans le livre d’or