Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le tilleul hollandais

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'Le tilleul hollandais'

Attention! Anna Neervoort a mis à jour son calendrier le 16 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le tilleul hollandais évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en février 2020

Sehr herzlicher Empfang von Anna. Wir fühlten uns sehr wohl und hatten im Gite alled, was wir brauchen. Dazu die traumhafte Umgebung.

10
Commentaires de Anna Neervoort

coucou Ursula, thank you for your kind words. Hope you had a good journey back. You left a cover for a bike and a jumper. What do you want me to do? give me a clear address if you want it sent home, cordially, Anna

Séjour en octobre 2017

Zeer comfortabele studio op een mooie locatie, waar we door Anna zeer gastvrij werden ontvangen met de ontbijtspullen voor de eerste ochtend in de koelkast. Studio is van alle gemakken voorzien, zelfs de luxe van een vaatwasser! Heerlijke bedden, douche, goed uitgeruste keuken, gevulde boekenkast en goed werkende verwarming voor een kille avond. Zeer royaal terras op het oosten dus lekker buiten ontbijten in de zon en in de zomerse hitte dineren in de schaduw.

10
Séjour en août 2013

Wij hebben 2 weken mogen vertoeven in deze prachtige studio van Anna Neervoort. Vanaf het eerste contact met Anna wisten we dat op een speciaal plekje terecht zouden komen. Zo'n hartelijk contact hebben we nog niet veel meegemaakt.

De ontvangst was allervriendelijkst, er stond een karaf wijn klaar en in de koelkast lag water ,bier, limonade en wat broodbeleg klaar. Anna heeft alle tijd genomen ons rond te leiden in de studio waarvan de afwerking van zeer hoog niveau is. Wat ons opviel was dat de studio veel groter is dan de foto's doen vermoeden. Met ons tweeen hadden we dan ook alle ruimte.

Buiten op het terras was het al net zo heerlijk vertoeven met uitzicht op de Mont Ventoux, het dorpje Mormoiron en de mooie planten van Anna die ze dagelijks verzorgt.

Wij hebben in ieder geval genoten deze vakantie, en als je bang bent je te vervelen: de boekenvoorraad van Anna is groot genoeg om je lange tijd te vermaken.

9

Ajouter un message dans le livre d’or