Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

la Pinède

Voir les photos (60)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
 

Disponibilité de 'la Pinède'

A.J. Kattevilder a mis à jour son calendrier le 19 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2011

Eindelijk een huis dat ruim voorzien is van glazen, kopjes, borden, bestek, dekstoelen, "strandbedden" enz. Het huis is echt af. Ruim, geen rommel, maar goed ingericht, goed onderhouden, comfortabel en natuurlijk in een prachtige omgeving. De grote tuin waarin een ruim zwembad is mooi gelegen op de berghelling. Achter op het terras onder de bomen is het heerlijk lezen en af en toe even over de vallei uitkijken. Wat een rust, wat een pracht. En dan zie je ineens een prachtige helgroene boomkikker of kolibrivlinders rondom de vlinderstruik. De Luberon kent een schat aan pitoreske plaatsjes, de Mont Ventoux natuurlijk, maar ook een enorme variatie aan landschappen en prachtige doorzichten. Kortom, geschikt voor echtparen alleen of samen met vrienden of met je kinderen. Iedereen komt er aan zijn trekken.

9
Séjour en juillet 2011

Mooie rustig gelegen villa waar het plezierig verblijven is.Erg goed onderhouden trouwens.
Het is een streek met tal van toeristische bezienswaardigheden. Een absolute aanbeveling waard.
Ook het beheerderskoppel verdient een pluim voor hun vriendelijkheid en bereidwilligheid om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Je gaat je er zeker thuis voelen.

9
Séjour en août 2010

Een prachtig huis, sfeervol ingericht, waar je je vanaf de eerste minuut thuisvoelt. Mooie wandelingen vanuit huis te maken. Heerlijke tuin om in zon of schaduw te relaxen. Leuke omgeving met heel veel bezienswaardigheden; mt Ventoux, Apt, de Bories in Gordes, Aix-en-Provence, de Camargue...twee weken waren te kort! Hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een perfecte vakantie!

9
Séjour en juin 2010

Twee weken lang hebben mijn man en ik, samen met mijn broer en zus genoten van la Pinède. Gezellig ingericht, van alle comfort voorzien, met groot terras en prachtig uitzicht vanuit de tuin, en niet te vergeten het zwembad! En dan al die leuke plaatsjes die we bezocht hebben in de omgeving... In één woord: geweldig! We kunnen het aan ieder aanbevelen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or