Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles

Voir les photos (60)
/
 

Disponibilité de 'Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles'

Jessica a mis à jour son calendrier le 27 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en août 2022

Het huisje was super gezellig en mooi ingericht. We zijn op veel avonturen geweest en om dan thuis te komen en in het zwembad te kunnen springen is heerlijk! De twee katten zijn een super leuke toevoeging. Wij hebben vooral Gary gezien en geaaid! Het waren comfortabele bedden en een goede keuken. We hebben voor de rest heel veel genoten!
Familie Van Rijnsoever

10
Séjour en août 2022

Voor de 2e keer op rij, wederom genoten van jullie vakantiehuis. Prachtig gelegen, heerlijk zwembad, goed ingericht en zeer ruim! Misschien dat het comfort met wat (kleine) aanpassingen nog wat vergroot kan worden? (airco?)
De omgeving is prachtig en voor de natuur hopen we dat er snel regen mag vallen...
Top huis, top plek!
Wie weet tot volgend jaar?
Lieve groet, Familie Vanoppen
ps: Gary zal gemist worden

9
Séjour en juillet 2022

Na 7 jaar weer verbleven in jullie huis. De pool area oogt nog steeds even spectaculair. Door het extreme warme weer hebben we er uitgebreid gebruik van gemaakt. We hopen nog vaak te kunnen terugkeren naar Les Demeures du Luc!
Yves, Anne en Esther

10
Séjour en juillet 2022

Dit was onze 1ste keer in jullie huis maar zeker niet de laatste keer! Wat een prachtige villa! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De tuin en zwembad zijn geweldig ! Onze 2 kinderen hebben zich rot geamuseerd in het leuke zwembad! Twee weken lang konden we genieten in dit geweldig paradijs. Het is een echte aanrader!
Jelle, Anja, Ria, Ferre en Cisse

10
Séjour en juin 2022

Beste Jessica en familie,
Het was weer heerlijk om na de voor ons allen lastige corona-periode, weer te gast te mogen zijn in jullie heerlijke huis. Een keuken met van alle gemakken voorzien is een feest hoewel we ook graag een hapje buiten de deur eten. Onze laatste week met buitentemperaturen tot 38° was wel wat te veel van het goede maar het zwembad bood vaak uitkomst. We kijken uit naar de twee weken september, waarin we dus wat meer kunnen ondernemen. want: de omgeving is prachtig en brengt ons allerlei heerlijkheden en goede wijn
Familie Hulshoff

10

Ajouter un message dans le livre d’or