Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Kasteelappartement Le Charme

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Kasteelappartement Le Charme'

Attention! Huub van Rooij a mis à jour son calendrier le 30 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Kasteelappartement Le Charme évaluent cette propriété avec une moyenne de:

6,5
Séjour en août 2020

Chateau ligt op een prachtige plek in de Ardeche. Het is er stil en je kunt er goed tot rust komen. Echter, het verblijf werd als een 'luxe-appartement' aangeboden maar dat viel tegen. De inrichting is sterk gedateerd. De badkamer is erg klein, de keuken heeft geen vriezer en je beschikt niet over een eigen wasmachine. De internet verbinding is zeer beperkt bruikbaar; verwacht niet dat je Netflix kunt gebruiken, laat staan downloaden. Verder wordt het appartement beschreven met 'met eigen opgang en geheel afsluitbaar' en 'buiten een terras met barbeque'. De eigen opgang is gewoon door het kasteel zelf en wordt ook door de andere gasten gebruikt om bij hun appartement te komen. Verder is het terras met barbecue voor algemeen gebruik, dus niet een eigen terras met barbecue.
De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam.

7
Séjour en août 2020

Mooi en rustig gebied. Hier kan je tot rust komen in de bergen.
Smalle weg naar het kasteel. Speelhal en speel toestellen zijn verouderd. Deze zijn aan vervanging toe.
We hebben wel genoten van de quality time met elkaar maar er is weinig te beleven op het kasteel zelf.
Leuke ervaring maar zal niet gauw terug komen.

6
Séjour en avril 2015

Een heerlijke week gehad op het chateau! Geweldige omgeving, rust,groen,fijne supermarkt en het geweldige Valence!....lieve eigenaren die het chateau en koetshuizen omgetoverd hebben in mooie karakteristieke appartementen! Maar zo dat je je nog steeds kasteelheer en of vrouwe voelt!
Ontzettend genoten en wij komen zeker weten snel weer terug!!! Maar dan om te zwemmen in het mooie zwembad en te zonnen op de zonneweide :)

9
Séjour en août 2011

Een prachtig gerestaureerd Chateau op een unieke plek, we hadden appartement A geboekt, het was boven verwachting, schitterend gerestaureerd en met een prachtig uitzicht. De kinderen zijn direct gaan spelen in de grote speelweide met diverse speeltoestellen en later in het grote zwembad. Vaak hebben we ons culinair laten verwenen in het Chateau gegeten waar gastheer Huub de bediening- en Rita de keuken verzorgde, geweldig, wat een geweldige verrassing is dit telkens weer geweest. In de buurt zijn vele idyllische stadjes met gezellige terrasjes en leuke weekmarkten. In Lamastre hebben de kinderen heerlijk vertoefd in het natuur zwembad. In de omgeving hebben we vele attracties bezocht en van de natuur genoten. Voor goede tips kun je altijd terecht bij Huub en Rita die gastvrijheid hoog in hun vaandel hebben staan, we hebben een geweldige vakantie bij jullie beleefd. Dit kunnen we iedereen aanbevelen. Zeker tot de volgende keer. Fam. Jansen en de kinderen.

9
Séjour en septembre 2007

Beste Huub en Rita en niet te vergeten "Mazzel",
Na een lange zoektocht via internet gestuit op Chateau du Besset en gelukkig ook nog 2 weken voor ons beschikbaar. Wat op de website al zo prachtig leek, bleek in werkelijkheid nog vele malen mooier.
Na alle voorgaande lovende woorden in het gastenboek van de andere gasten, doen wij ook nog een duit in het zakje. Prachtig kasteel in een onvoorstelbaar mooie omgeving, heerlijk zwembad waar we dankzij de steeds aanwezige zon veel gebruik van hebben kunnen maken. Elke ochtend ontbijten buiten op het mooie terras, en wat een stilkte hiern !!
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, we houden de rode wijn bewaard voor thuis en zullen daar nog eens op jullie proosten !
We komen zeker een keertje terug.
Groetjes, Erik en Hannelie

9

Ajouter un message dans le livre d’or