Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

villa Le Lézard

Voir les photos (46)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
 

Disponibilité de 'villa Le Lézard'

Nelly Rebel a mis à jour son calendrier le 09 jan. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2014

Frankrijk was voor altijd: zon-sneeuw en lekker eten. Maar nu....een mooi nieuw stukje ontdekt.
Frankrijk: zon-zee-mooie natuur en lekker eten! Prachtig die rotswanden, mooie oude stadjes, Balazuc en het oude centrum van Ruoms. Gezellig centrum van Vallon Pont d'Arc. Een onverwachte tip van een plaatselijke ondernemer: La Patio. Heerlijk gegeten.

9
Séjour en juillet 2014

Heel erg bedankt dat we in jullie huis onze vakantie mochten doorbrengen. Wat een mooi en compleet huis! We hebben 2 fantastische weken mooi weer gehad en we hebben ook veel leuke dingen gedaan zoals canyoning, adventure park en de expositie van de Grotte Chauvette. Natuurlijk hebben we ook veel gewommen en gezond. We hebben en prima tijd hier gehad en wie weet...tot ziens!

9
Séjour en juillet 2014

Fijne vakantie gehad in jullie prachtige huis. Zin om te blijven!

9
Séjour en juin 2014

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie prachtige huis. Dank.

9
Séjour en mai 2014

Beste familie,
Een fantastisch huis in een prachtige omgeving. Hiervan hebben we de afgelopen 2 weken mogen genieten. Vooral de rust in deze omgeving viel ons op en heeft ons goed gedaan. In de eerste week was het weer wisselvallig , maar de 2e week was geweldig met veel zon en aangename temperatuur. In uw huis ontbrak werkelijk niets en de inrichting is heel gezellig. De wijn op tafel bij aankomst werd zeer op prijs gesteld. We kunnen er weer tegen!

10

Ajouter un message dans le livre d’or