Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Bourgeonnière

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'La Bourgeonnière'

A.M. Chardon a mis à jour son calendrier le 29 jan. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Bourgeonnière évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,9
Visité en août 2019

We hebben een heerlijke week gehad in deze gite, Veel rust, privacy maar ook een fijn en goed contact met Anne-Marie. Mooi gelegen dicht bij de Vercors waar het prachtig wandelen is. Ook in de directe omgeving kan mooi gelopen worden met uitzicht op de Vercors. Een klein maar praktisch ingerichte gite waarin alles aanwezig is wat je nodig hebt. Een heerlijke veranda en een grote tuin met ligstoelen, ook weer met uitzicht op de Vercors. Prachtige dorpjes in de omgeving waar veel te zien is.

9
Visité en août 2019

Een leuk, verzorgd chalet met een prachtig uitzicht op de Vercors. Er is veel ruimte om lekker buiten te zitten. De omgeving is erg mooi! Een aanrader om heen te gaan.

8
Visité en août 2018
Tennie en Bert

Voor de 2e keer naar de heerlijke chalet van Anne-Marie geweest. Wat een leuke kleine chalet is dit toch. Zeer praktisch ingericht zodat alles aanwezig is wat je nodig hebt. Prima voor 2 personen. De warme uitstraling van de houten chalet zorgt er voor dat je je snel (weer) thuis voelt. Gezellige gesprekken met Anne-Marie gehad onder het genot van een glaasje (noten)wijn. Anne-Marie is een zeer goede gastvrouw, die klaar voor je staat wanneer er vragen zijn. Er is heel veel informatie aanwezig over alles wat er in de omgeving te zien en te doen is. En kom je er niet uit: informeer dan bij Anne-marie. De tuin heeft een mooi uitzicht op de Vercors en is heerlijk rustig en privé met veel zit-mogelijkheden. Zeker een aanrader om hier eens naar toe te gaan!

9
Visité en juillet 2018
Edwin en Jiske

We hadden zeer warm welkom met een aantal streekproducten en een heerlijke maaltijd. Het was een heerlijke rustige plek om even goed bij te komen. Wij vonden het zeker een aanrader, zeker als je van de natuur houdt en tot rust wilt komen. Met een prachtig uitzicht was het iedere dag weer genieten.

8
Visité en août 2017
Tennie en Bert

Wat een heerlijk plekje om een week door te mogen brengen. Een kleine chalet met een heerlijke tuin eromheen. De tuin biedt diverse mogelijkheden om tot rust te komen: zon en schaduw: alles is mogelijk. Ook het overdekte terras nodigt uit tot buiten genieten van de omgeving (met een mooi uitzicht over de Vercors). Anne-Marie is een zeer warme gastvrouw, die er alles aan doet om de gasten te laten genieten van haar chalet en de omgeving: veel folders, wandelkaarten en haar eigen kennis zorgt voor de mogelijkheid tot veel uitstapjes (oa mooie Gorges, grotten, tuinen en een prachtige natuur). Ook de heerlijke notenwijn bij aankomst was een mooie verrassing. De chalet is compleet ingericht. We hebben een heerlijke tijd hier doorgebracht en hopen zeker nog een keer terug te komen!

9

Ajouter un message dans le livre d’or