Chambres d'hôtes en France

Louez une Chambres d'hôte en France des proprietaires qui connaissent leur region.

La Mégène

Voir les photos (21)
/
 

Disponibilité de 'La Mégène'

Attention! A.Meer van der a mis à jour son calendrier le 01 déc. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Mégène évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2019

Ons verblijf bij La Megene was perfect. een oase van rust en gastvrijheid. Ankie en Lex hebben met veel liefde en oog voor detail en kwaliteit het Chateau in de oude glorie hersteld. de velen plekjes om te genieten van het mooie uitzicht en het luze zwembad zijn uniek. Het ontbijt en het diner (2 x per week) zijn van topklasse. Maar vooral de gastvrijheid van Ankie en Lex hebben is hartverwarmend en voor ons absoluut een redden om hier vaker te verbijven; een echter aanrader!!

10
Séjour en septembre 2013

In september een kleine week in dit prachtige chateau doorgebracht.
We hebben ontzettend genoten. De kamer was prachtig en de verzorging boven verwachting, niets was teveel. We komen zeker nog een keer terug. Ankie en Fred bedankt.

10
Séjour en juillet 2006

Wij hebben nu twee jaar onze vakantie doorgebracht op La Megene. En het was heerlijk. De gite en de kamers zien er prachtig uit, het is er schoon en ruim. De eigenaren Ankie en Lex zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Een kopje Cappuccino of een glas rose aan de rand van het prachtig aangelegde zwembad en het uitzicht over de de groene weiden rond Gueugnon zorgen voor een ontspannen vakantie. Om over de jaccuzi en de mooie sterrenhemel 's avonds nog maar te zwijgen. In de omgeving zijn interessante uitstapjes mogelijk naar Cluny, Beaune en Autun. Daarnaast kun je in de Bourgogne heerlijk eten, het is volop genieten van de typisch Bourgondische keuken en de wijnen. Ook dit jaar hebben wij La Megene weer geboekt!

9

Ajouter un message dans le livre d’or