Chambres d'hôtes en France

Louez une Chambres d'hôte en France des proprietaires qui connaissent leur region.

Chambre l'Épicerie

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Chambre l'Épicerie'

Christine en Peter Schrage a mis à jour son calendrier le 01 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Chambre l'Épicerie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,1
Séjour en juillet 2022
Sjoerd & Carina

Wat hebben we het geweldig gehad. Zo gastvrij en zo attent. Van het ontvangst tot aan het afscheid, alles was tot in de puntjes geregeld.
In de kamer ontbrak het aan niets. Het bed sliep zalig. Het avondeten was geweldig. Het ontbijt uitgebreider dan uitgebreid en ook voor onderweg konden we iets meesmeren.
En Peter en Christine zijn geweldige gastheer en gastvrouw: onderhoudend en oprecht.
Wij zouden zeggen: ga het zelf eens ontdekken!

10
Séjour en août 2021

Beste Christine en Peter, het heeft even geduurd, maar afgelopen week was het weer zover. Wat heb ik weer kunnen genieten van jullie gastvrijheid, de kookkunsten van Christine en vele goede gesprekken. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het volgende bezoek staat in mijn agenda.
Nogmaals bedankt.
Hartelijke groeten, Martin.

10
Séjour en octobre 2019

Voor de tweede keer waren we in deze voortreffelijke b&b.
Het was leuk Peter en Christine weer te zien en wat bij te praten.
Misschien tot volgend jaar?
Veel groeten van Kees en Loes

9
Commentaires de Christine en Peter Schrage

Hallo Kees en Loes, Dank voor het mooie cijfer en wij vonden het heel leuk dat jullie dit jaar weer voor ons hebben gekozen. Gezellig bijgepraat en we hopen jullie volgend jaar weer te zien. Groetjes, Christine en Peter

Séjour en septembre 2019

Beste Peter en Christine,

Nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de fijne tijd die wij mee dankzij jullie in Normandië hebben mogen ervaren.
Wij hebben genoten van onder andere de dag naar Parijs, Zoo de Cerza, de Calvados Experience (inderdaad een echte belevenis, geweldig!) Honfleur met een heerlijk etentje bij l'Homme de Bois, Le Mémorial de Caen, Sainte-Mère-Église, het Airborne museum, de indrukwekkende begraafplaats La Cambe (helaas was de Amerikaanse begraafplaats al gesloten toen wij er waren), pointe du hoc, de invasiestranden, het tapijt van Bayeux (prachtig!) de markt in Cormeilles, het filmfestival in Deauville (waar we Johnny Depp hebben gezien), ons stranddagje op Houlgate, fossielen zoeken bij les valaises des vaches noires en zeker niet te vergeten jullie ontvangst, het avondje borrelen met de heerlijke knoflook-tomatenbroodjes, de witte chocolademousse (Gijs: ''het lekkerste toetje dat ik ooit heb gehad''), en de heerlijke verse stokbroodjes, croissants en andere lekkernijen van de bakker en de o zo fijne tuin met de lieve hond die steeds kwispelend naar ons toe kwam lopen.
Kortom: een prachtige vakantie om nooit meer te vergeten!

Veel liefs,
Gijs en Marije

9
Commentaires de Christine en Peter Schrage

Lieve Marije en Gijs, Marije, wat vonden wij het bijzonder om je na jaren weer terug te zien en zo leuk dat je zulke goede herinneringen aan Ancienne Epicerie had, dat je graag terug wilde komen (ook zo leuk dat je je fotoboek mee had genomen). We wensen jullie alle goeds en kom nog een keer terug en dan niet zo lang wachten hoor! Lieve groeten, Christine en Peter

Séjour en juillet 2019

Wij zijn op doorreis een dag bij Peter en Christine geweest. Wat een geweldige sfeer en ontvangst. Mijn broer had een aantal dagen het huis gehuurd waar onze kinderen bij konden slapen. Wij zelf konden op de zolderkamer die perfect benut wordt qua ruimte. Je hebt een groot landgoed tot je beschikking die van alle gemakken is voorzien voor kinderen.

De ruimte is schoon en goed onderhouden. Het ontbijt prima en je hebt je eigen prieeltje/tuin gedeelte om in alle rust te ontbijten.

Bij gelegenheid kan je vragen of Christine kookt. Echt super gegeten en een hele gezellige sfeer, misschien wel iets te gezellig in ons geval :-)

9
Commentaires de Christine en Peter Schrage

Hallo Bjorn en Mirjam, Dank voor zo'n mooi cijfer 9 en zo'n mooie beschrijving van de chambre "l'Épicerie" en het kan bij ons nooit "iets te gezellig" zijn want wat hebben we een plezier gehad tot in de kleine uurtjes. We hopen dat jullie nog eens terugkomen en dan wellicht in de gite. Voor nu: geniet nog van de zomer en hopelijk tot ziens, Christine en Peter

Ajouter un message dans le livre d’or