Chambres d'hôtes en France

Louez une Chambres d'hôte en France des proprietaires qui connaissent leur region.

Domaine d'Angel-Berg

Voir les photos (9)
/
 

Disponibilité de 'Domaine d'Angel-Berg'

Cecile de Vezins-van de Vegte a mis à jour son calendrier le 23 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine d'Angel-Berg évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2020

Heerlijke rust !
Een uiterst vriendelijke ontvangst op een prachtige locatie! Rust, natuur, stilte.... Mooi, nette kamer, alles was aanwezig. Verwend met een heerlijke uitgebreid ontbijt. We kregen alle tijd om ons klaar te maken, buiten te genieten van de zon, nog even te gaan wandelen in gezelschap van de honden,.... Cecile gaf ons een heel warme ontvangst. Uiterst vriendelijk en hartelijk, legde ons echt ik de watten!

10
Séjour en juillet 2019

Everything was excellent.
The host, the location, the rooms and the stars at night. It was a pleasure to stay there. :-)

10
Séjour en juillet 2019

Op doorreis naar Spanje hier een nachtje geslapen in één van de familiekamers. De hoeve ligt op een prachtig landgoed en de kamer was gezellig ingericht en erg netjes. Cecile is een attente gastvrouw en het ontbijt is zeer uitgebreid voor Franse begrippen! Vanaf de A75 is het ongeveer 20 min. rijden, maar echt de moeite waard!

9
Séjour en juillet 2018

De domaine van Angel-Berg is zeker een aanrader! Hartelijk ontvangst, prima bedden, heerlijk ontbijt en dit in een prachtige omgeving! Prima uitvalbasis op doorreis naar Spanje of voor een langere verblijf voor paarden en natuur liefhebbers.

10
Commentaires de Cecile de Vezins-van de Vegte

Heel hartelijk dank voor jullie recensie op Gites.NL ! (Met een 10 nog wel ...) Erg leuk dat jullie bij ons overnacht hebben ! Leuk ook om kennis te maken met een "française" die getrouwd is met een nederlander en al 23 jaar in NL woont ... Wij wensen jullie het allerbeste met jullie gezin en wie weet tot wederziens ... Jullie zijn uiteraard van harte welkom ! Hartelijke groet, Cecile & Henri

Séjour en juillet 2018
Huib en Jannemarie Visser

Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren! Wij logeerden hier jammer genoeg maar 1 nachtje omdat we op doorreis waren, maar hadden graag nog langer gebleven. De onvangst was hartelijk en we voelden ons meteen thuis. We sliepen met onze kinderen in Gite d'étape-dortoir. Heerlijk koel binnen en lekkere bedden.we hopenhier zeker nog eens terug te komen!

9
Commentaires de Cecile de Vezins-van de Vegte

Dank-jullie-wel allen ! ... Jannemarie, Huib, Nour, Justin en Teta , Voor dit fijne bericht van waardering ... en wat een leuke foto zeg ! Dank voor jullie enthousiasme en ook het lieve bericht in ons gasten boek ... Het was heel erg leuk dat jullie bij ons waren ! Het allerbeste toegewenst voor jullie mooie gezin en als jullie weer zin hebben om "aan te waaien " ! 😉 Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom ! Hartelijke groet van Cecile en familie

Ajouter un message dans le livre d’or