Bed & Breakfast in Frankreich

Miete einen Bed & Breakfast in Frankreich von Menschen die sich in dessen Umgebung hervorragend auskennen.

La Petite Ecolière

Album ansehen (27)
/
  • 8
  • 3-5
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'La Petite Ecolière'

Achtung! Vincent Willems hat den Kalender zuletzt am 17 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in August 2017

Het was voor ons een tussenstop van Spanje terug naar Nederland, maar het bleek uiteindelijk een perfecte afsluiting van onze vakantie te zijn. Vincent heeft ons zeer prettig ontvangen en de leuke plekjes in de omgeving verteld. Ook zijn franse kippetje(s) waren overheerlijk. We konden nog even genieten van het uitzicht die zijn 'knoflook' tent ons bood. En de hond "ome Sjors" heeft heerlijk met de kinderen gespeeld.

We komen zeker nog een keer terug en dan voor iets langer dan twee dagen. Heel fijn!

Matthijs en Kyra

9
Besucht in August 2013

We hebben in het appartement gelogeerd op de 1e verdieping op 29 en 30 augustus 2013. Heel leuk ruim appartement, alles voorhanden. Goed verzorgd en prachtige plek. 2 jaar eerder zijn we een week bij Annemieke en Vincent geweest en hadden toen het huisje gehuurd dat apart staat, dat heeft een mooi terras met prachtig uitzicht en als je er zit komt Sjors (de hond) op bezoek. We hebben er goed gegeten, Annemieke kookt lekker en maakt ook heerlijke jams van fruit uit eigen tuin. En 's avonds met een wijntje aan de lange tafel lekker kletsen en de eerste keer dat we er waren heeft Eduard lekker gitaar gespeeld. Een aanrader deze plek, gemoedelijk, mooi, alles goed verzorgd en Annemieke en Vincent zijn een hele goede gastvrouw en gastheer, leuke mensen!

9
Besucht in August 2013

l'ecole is een prachtige accommodatie in een prachtige omgeving. We hebben er een aantal dagen doorgebracht op onze terugreis vanuit Spanje. Annemieke en Vincent zijn zeer gastvrij en vriendelijk.
We hebben leuke activiteiten in de omgeving gedaan zoals het klimpark in Limoges en kanovaren. Onze kinderen van 10 en 14 hebben ook enorm genoten. Zeker een aanrader.

9
Besucht in Oktober 2013

Heerlijk genoten in de prachtige B&B van Annemieke en Vincent, wat een mooi en ruim appartement! Eigenlijk was ons verblijf te kort!! Twee avonden meegegeten en genoten van het eten en de gezelligheid. In de omgeving hebben we niet veel gedaan, daar was ons verblijf iets tekort voor, maar we zijn heerlijk gaan zwemmen in het meertje in de buurt. Een aanrader is zeker een schoonheidsbehandeling van Annemieke, lekker ontspannen mijn vakantie begonnen. Wanneer we in de toekomst weer vakantie vieren in de buurt, zullen we zeker terugkeren naar La Petite Ecoliere.

9
Besucht in Juli 2013

Wij hebben voor de 2de keer onze vakantie ingezet in La Petite Ecolière en opnieuw was het de perfecte start! Het was ook nu weer een aangename en ontspannen ontvangst. Aansluitend hebben we genoten van een super lekkere maaltijd en voor de kinderen een aangepast menu en dat alles op een erg gezellig domein. Alle ingrediënten aanwezig voor een instant vakantiegevoel! Bedankt Annemiek en Vincent, als we nog eens voorbij jullie moeten passeren komen we zeker opnieuw langs. Oh ja, geef je een dikke knuffel aan sjors van onze kids!!!!!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.