Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Ingarands

Album ansehen (17)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Ingarands'

Jan Elzinga / Janet Fish hat den Kalender zuletzt am 08 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Ingarands hat 25 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in Juni 2022

Wat een heerlijke plek! Jan en Janet hebben een geheim paradijs in Frankrijk.
We hebben een fantastische week gehad. Fluitende vogeltjes, mooie omgeving, zalig groot zwembad. Wij komen graag nog eens terug.

10
Besucht in Mai 2022

We hebben een heerlijke week gehad in de mooie gite. Het huis is ruim, heeft een mooi terras en een prachtig uitzicht. Er is een fijn zwembad waar onze dochter erg van heeft genoten. Voor de wat koudere avonden was er een fijne (gezellige) houtkachel. Het dorpje Herrison is mooi om te wandelen, in Vallon en Sully zit een goede bakker!

10
Besucht in September 2021

Beste Jan en Janet, We hebben een heerlijke week gehad in jullie gite. Bij aankomst kregen we een rondleiding en informatie over de activiteiten in de buurt. De gite ziet er netjes uit en dat in een rustige omgeving met mooie uitzichten. Het zwembad was heerlijk en viel zeker bij de kinderen in de smaak. De omgeving was ook geschikt om op de fiets te verkennen. We hopen zeker nog eens terug te komen.

10
Besucht in Juli 2021

Bij Jan en Janet hebben we een ongelooflijk zalig plekje ontdekt. Het huisje met geweldige tuin ligt in een heel mooie wandelomgeving met kleine gezellige dorpjes. De tuin alleen al is zo fijn voor de kindjes om op verkenning te gaan en allerlei diertjes te ontdekken (zwaluwen, sprinkhanen, vleermuisjes, kikkers,...) en dan is er ook nog een geweldig zwembad. Als de kindjes zich amuseren, vinden de ouders rust en op Les Ingarands hebben we echt wel een klein paradijsje ontdekt. Dankjewel Jan en Janet, hopelijk zien jullie ons volgend jaar weer.

10
Besucht in Juli 2021

Een absolute aanrader, Janet en Jan zijn beiden zeer attente gastvrouw en heer.
Een toplocatie voor een familie vakantie, of als koppel in alle rust genieten van de fauna en flora. En het heerlijke zwembad.
"Un petit coin de paradis en Auvergne".
Heb meteen weer geboekt voor 2022.
Groeten uit Antwerpen.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.