Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Auguste

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'Auguste'

Achtung! Lous en Peter van der Feltz hat den Kalender zuletzt am 12 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Auguste hat 10 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2018

Gezellig huisje op een bergflank aan een kronkelend wegje tussen de kastanjeboomgaarden. Wij kwamen om uit te rusten en dat is ons perfect gelukt. Prima uitvalsbasis voor wandelingen (recente stafkaart is een must). Zwemmen deden we in een riviertje op wandelafstand. Het stuwmeer was ons te steil, de ardêche een riool en te ver. We konden ons uren bezighouden met de vele insecten en de uitbundige flora. Opvallend was de massale aanwezigheid van buxusmotten die we met een vuurtje op afstand hielden.
Wij zouden graag hier nog eens terugkeren, een aanrader!

9
Besucht in September 2017

Niet verder zoeken! Boeken!
Adembenemend elke dag opnieuw. Met een zeer goed geoutilleerd huis.
Alle wensen vervuld.

10
Besucht in August 2017

We hebben genoten in dit mooie huisje. De locatie is prachtig en het uitzicht is zo mooi dat er geen woorden voor zijn. Uitrusten lukt hier zeker, zittend in de tuin heb je alle privacy en rust die je maakt wilt. Door de locatie duurt het wel even voordat je in een dorpje of in een stad bent. Uit alles blijkt dat de eigenaren hun ziel en zaligheid in dit huisje hebben zitten. Hun gastvrijheid is uitstekend en aan alles is gedacht.

8
Besucht in Juni 2016
Lia Sibbel

We hebben genoten van een prachtige vakantie in het huis Auguste. Het uitzicht, de rust, de geur en vogelgeluiden zijn overweldigend. Na heerlijke wandelingen in de omgeving was het fijn thuiskomen. Opfrissen onder de buitendouche, lekker koken en genieten van ons eten op het terras met prachtig uitzicht. Met een goed glas wijn erbij verzuchten dat dit toch echt leven is als God in Frankrijk.

8
Besucht in Juli 2015

Onze tweede bezoek aan Auguste voelde als thuiskomen - alles bekend en prachtig mooi! Sinds het eerste bezoek in 2012 hebben we meerdere keren zonder succes geprobeerd om dit huis te boeken. We deden de stoute schoenen aan en nog in de Kerstvakantie hebben we Auguste voor deze zomervakantie gereserveerd. Heerlijk! Twee weken lang pure genoot. In de hitte tot 40 C lekker in de schaduw onder de walnoot boom luieren...uren lang naar de paarden, vlinders, bergen in de verte kijken...en genieten van de natuur en haar geluiden - niks meer, niks minder. Wat wij het moeilijkst vonden, was het vertrekken. Maar we komen zeker terug!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.