Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

De Porcherie

Album ansehen (13)
/
 

Verfügbarkeit von 'De Porcherie'

Annie Hondelink hat den Kalender zuletzt am 21 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

De Porcherie hat 11 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in September 2022

Wat een plek! Op de foto's zie je het al maar in het echt is het nog veel mooier! De porcherie is heerlijk. Alles wat je nodig hebt zit erin. Maar vooral de plek is ultiem. De rust, het uitzicht, echt geweldig. Annie is een super gastvrouw die er voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Het kan niet anders dat je heimwee krijgt als je weer thuis bent.

10
Besucht in August 2022

Le porcherie is een knusse gîte met een prachtig terras waar je kunt genieten van de stilte en de natuur. De eigenaresse is gastvrij en hartelijk.
We hebben genoten van dit mooie stukje Frankrijk.

9
Besucht in August 2022

De rust, prachtig uitzicht en een gite waarin je niets ontbreekt en inderdaad Annie, een top gastvrouw die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Bij aankomst valt meteen op dat er aandacht wordt besteed ana het geheel, zelfs met de droogte stonden de bloemen er prachtig bij.
Dank Annie voor deze fijne week, wij hebben genoten!

10
Besucht in Juni 2022

We hebben genoten van deze mooi gelegen plek. Een aanrader als je van rust houdt. 's Avonds vanaf het mooie overdekte terras reeën spotten. Een heerlijk huisje met een mooi uitzicht. en niet te vergeten Annie, een top gastvrouw! Een dikke tien voor ons.

10
Besucht in September 2021

We komen al een aantal jaren bij Annie.
Het is voor ons heerlijk genieten van de stilte. En die heb je er echt. Je zit afgelegen in het bos maar daar houden we van. Wij wonen in de stad Groningen wat best veel lawaai geeft. Hier komen we echt tot rust.
Annie is een warme hartelijke vrouw met veel gevoel voor sfeer en oog voor details! Ze heeft dan ook een prachtige locatie en je kan zien dat ze die met liefde onderhoud.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.