Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

De Porcherie

Album ansehen (13)
/
 

Verfügbarkeit von 'De Porcherie'

Annie Hondelink hat den Kalender zuletzt am 10 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

De Porcherie hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in September 2021

We komen al een aantal jaren bij Annie.
Het is voor ons heerlijk genieten van de stilte. En die heb je er echt. Je zit afgelegen in het bos maar daar houden we van. Wij wonen in de stad Groningen wat best veel lawaai geeft. Hier komen we echt tot rust.
Annie is een warme hartelijke vrouw met veel gevoel voor sfeer en oog voor details! Ze heeft dan ook een prachtige locatie en je kan zien dat ze die met liefde onderhoud.

9
Besucht in Juli 2019
Corrie en Tjibbe

Wat een prachtige plek en wat een fantastische gastvrouw. Toen we aankwamen hadden we er direct een super goed gevoel over. Wij hebben ruim 2 weken van deze prachtige omgeving mogen genieten. Er is genoeg te ontdekken in dit toch nog een beetje onontdekt gebied. Niet echt toeristisch (nog niet) en daar houden wij van. La Boulade (de boerderij) is zo mooi met zijn prachtige bloemen en bomen die Annie met liefde verzorgt. Een lust voor het oog. Voor rust- en ruimtezoekers is dit echt een aanrader!!

10
Besucht in August 2018
Bert

Wat een verrassing is de Porcherie! We kwamen op het erf van de Gite aan en wat zag dit er fantastisch uit: het was een plaatje wat zo geplaatst zou kunnen worden in tijdschriften van Landleven, VT Wonen etc. Wat een prachtige, mooie, idyllische omgeving waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over het dal en de achterliggende heuvels (inclusief nagenoeg elke avond reeën). Het enige wat je er hoort is de natuur en de kippen. We hebben ons verblijf als een fantastische tijd ervaren mede door het warme ontvangst en de fijne gesprekken met Annie, die het alles prachtig onderhoud en in alles wil helpen en meedenken. We hopen hier zeker terug te komen!

10
Besucht in August 2018

Een mooie plek, waar nog rust en stilte te vinden is. Een heerlijke gite, met rondom een prachtige tuin! In de avond komen de reeën te voorschijn, vlak voor je gite. Annie, bedankt voor je gastvrijheid en dat we een weekje onderdeel mochten zijn van je Franse droom!

9
Besucht in Februar 2018

Een mooie, complete en met oog voor detail verbouwde Gite, op een mooie hoeve beheert door een aardige en attente gastvrouw. Een plek voor rust, ruimte en natuur. Maar ook een mooie uitvalbasis voor cultuur en/of winkelen in de omliggende grote steden op rij-afstand.
Een aanrader!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.