Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Ferme Collonel

Album ansehen (37)
/
  • 10
  • 4
  • 5
  • 2
  • 4
 

Verfügbarkeit von 'La Ferme Collonel'

A.E. De Krijger hat den Kalender zuletzt am 25 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in September 2012

Werkelijk een fantastisch huis, van alle gemakken voorzien. Ik was er recent met twee anderen en we hebben genoten. Alles was erg fraai afgewerkt, met oog voor detail. Heel mooi gelegen, redelijk vrij, maar ook centraal in het dorp. In de nabije omgeving zijn een aantal zeer goede restaurants te vinden. Ook heel geschikt als uitvalsbasis voor langere -fiets- of wandeltochten in de buurt.

9
Nachricht von A.E. De Krijger

Dank voor je enthousiaste reactie! Gelukkig hebben we heel veel tevreden huurders, die genoten hebben van een verblijf in ons huis.

Besucht in August 2011

Het is alweer twee jaar geleden dat we in La Ferme Collonel verbleven en nog steeds denken we regelmatig met heimwee terug naar dit prachtige huis.
Het huis is zeer luxe; van alle gemakken voorzien en meer dan dat. Overal is aan gedacht en het huis voelt dan ook als een warme deken. Vakantie vieren op z'n best!

De omgeving is prachtig en nog niet goed bekend en je treft er dan (gelukkig) ook geen toeristenmassa's. Het huis biedt een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de Elzas met mooie dorpen en steden als Straatsburg, Colmar en Riquewihr. Vakwerkhuizen, bergen en een prachtige natuur.

We zouden graag nog eens terug willen komen en genieten van jullie heerlijke huis, maar voor onze zoon Wessel is het helaas minder geschikt. Voorlopig moeten we het dus doen met de fijne herinneringen die we aan onze vakantie in La Ferme Collonel hebben :-).

Groeten,
Marije Jelsma

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.