Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Vue

Album ansehen (24)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Vue'

Lucie Berenschot en Gerrit van Aafst hat den Kalender zuletzt am 07 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Vue hat 58 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2022
Vera

Een huis met een ongekend mooi uitzicht, fijne bedden en alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Voor geïnteresseerden is er veel te bezoeken m.b.t. WO1. Werkelijk bijzonder zijn de vele wilde bloemen in de tuin, langs de akkers en in het bos (orchis), en bijgevolg ook veel hommels en vlinders.

9
Besucht in Juni 2022

Je moet er even iets voor doen, maar dan heb je ook wat!!!
Over een onverharde, stenige weg naar een prachtige lokatie.
Een fijn huis, met alles erop en eraan, en een fantastisch uitzicht over de vallei.
Een aanrader!!!
Rens en Elly

8
Besucht in Mai 2022
Cilly Wolf

Wat een schitterende plek met een ongelooflijk mooi uitzicht je wordt er stil van. Dan ligt daar beneden de Maas te glinsteren en je hoort vnl vogeltjes zingen. In het dorp kun je een heerlijk hapje eten, maar eigenlijk wil je helemaal niet weg! Het huis waar je bijna niet in zit, ademt ook een warme gezellige sfeer en alles is aanwezig om je verblijf aangenaam te maken. Kortom wij gaan zeker een keer terug.

9
Besucht in April 2022

Wat een heerlijk huis. Smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is heerlijk. Veel vogels en vooral rust. Kinderen waren erg blij met de trampo. Overal zijn hoekjes om te zitten, ligstoelen etc.
Keuken heeft voldoende uitrusting. In de avonden als het wat kil was de houtkachel aangezet. Is meteen behaaglijk. Deze blijft wel even bij.

10
Besucht in Februar 2022
Gerald Tijms

We hebben een zeer leuke vakantie gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het uitzicht rondom het huis is fantastisch!! in de omgeving zijn tal van wandelingen te ondernemen. veel historie van de 1e wereldoorlog is terug vlakbij het vakantiehuis of iets verder (verdun 20 km) te vinden. op de akkers naast het vakantiehuis liggen kleine fossielen voor het oprapen. Verder kun je veel wild treffen rondom het huisje, als je hier op let. Het is zeker leuk om een wildcamera op te hangen. We hebben o.a een das op de foto kunnen zetten.
we komen hier zeker nog een keer terug.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.