Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage)

Album ansehen (44)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage)'

Frederik & Charlotte Willems Berte hat den Kalender zuletzt am 15 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage) hat 33 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in Oktober 2022

Le Paradis is een in alle opzichten heerlijk huis, misschien zelfs wel het mooiste en gerieflijkste van alle gites waar we de afgelopen 35 jaar hebben gelogeerd. En dan ook nog de tuin, het uitzicht, de stilte en de mooie omgeving. Le Paradis is een huis om terug te komen.

10
Besucht in Juni 2022
Martha en Annemiek

Wat een geweldige gîte, zeer compleet en ruim, prachtige inrichting en ligging maar ook mooie dorpjes en natuur in de omgeving. Vooral voor natuurliefhebbers/ vogelspotters een paradijs. Maar we hebben ook genoten van een van de vele 'haras' (paardenfokkerij) die in Normandië zijn: Haras du Pin met een wervelende show, van de musea, de vele chateaux en hun tuinen, de heerlijke etentjes etc.etc.
Heel veel dank, ook voor de vriendelijke ontvangst en vast en zeker nog een tot ziens!!

10
Besucht in August 2019

Hartelijk dank voor de gastvrijheid! De week in jullie heerlijke huis heeft ons goed gedaan. We hebben wat uitstapjes gemaakt, maar vonden het vooral fijn om hier te zijn.
Hartelijke groeten van Liesbeth en Herman

10
Besucht in August 2019

Twee weken vraag je je af: hoe krijgt men toch een hele peer in een glazen fles? Of een kabouter in een kooitje? En hoe krijg je hem zover dat hij ook nog een ei legt? Hoe krijg je zoveel schoonheid verzameld onder één dak en hoe gunnend en vol van vertrouwen moet je zijn om het te delen met anderen? Hoe is het mogelijk dat het paradijs nog bestaat!
Deze plek van stilte, van uitzicht en steeds wisselende taferelen. De koeien met hun dagelijkse rondgang door de vallei, de vossen die luieren in de ochtend- en avondzon, de reeën die op hun ranke poten de velden doorkruisen, de beverratten aan de waterkant. Twee weken lang blijft de verwondering, deze betovering moeiteloos intact.
Twee weken lang doorkruisten we de streek met zijn boomgaarden, graanvelden, paarden, fraaie vakwerkhuizen en vele pittoreske plaatsen.
We deden ons tegoed aan cider, aan kip op z'n Normandisch met calvados of mosselen met camembert. Kortom we hebben hier een heerlijke tijd gehad.
Vandaag bezochten we tot slot nog het museum van Memorial Montormel. Hoe kan het, vraag je je verwonderd af, dat mensen hier de hel kunnen doen losbreken over elkaar, over dit land.
Terug in dit paradijs, nippend aan onze wijn, kijken we uit over deze vallei waar morgen de zon weer opkomt. Geen paradijs verloren of het bestaat ergens, iedere dag opnieuw. Dit hier is het tastbaar bewijs ! Heel veel dank!

10
Besucht in August 2018

Voor de derde keer in dit fijne huis! Komen zeker nog een keertje trug. Goed gegeten bij het Cidermuseum in Le Sap en 'hier' in Vimoutiers bij de 'Egeltjes'. Het was een heerlijke week, tot een volgende keer!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.