Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Jardin des Brandes

Album ansehen (17)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Jardin des Brandes'

Jennifer Needham hat den Kalender zuletzt am 15 Jun 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Jardin des Brandes hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2021

Heerlijke vakantie gehad, een prachtig huis met fantastisch zwembad. Ook de tuin is zeer aangenaam. Vriendelijke verhuurders. De omgeving is perfect midden in de natuur en wijngaard, echt een plek om weer terug te komen.

9
Besucht in September 2020

We hebben hier 10 heerlijke dagen verbleven. De gites is erg schoon en van alle basis gemakken voorzien. De eigenaren zijn op afstand aanwezig waardoor we veel privacy hadden. Het zwembad is erg fijn, en word iedere morgen schoongemaakt. Bij aankomst stond er een flesje wijn klaar en alvast wat boodschappen waardoor we niet direct op pad moesten. We komen hier zeker terug.

9
Besucht in August 2009

Het allermooiste aan ons verblijf in Le Jardin des Brandes is het gevoel van "verwacht" te zijn. Bij aankomst stonden twee glazen uitnodigend te wachten naast een fles Bordeaux. In de koelkast zat een luxueus overlevingspakket zodat we niet meteen hoefden te shoppen.
De ruime en comfortabele gite is werkelijk voorzien van alle comfort. Ze ligt op een heuveltop en biedt een mooi zicht op de omgeving.
Ons gastgezin was discreet aanwezig en gaf ons uitgebreid informatie van de toeristische mogelijkheden van de streek.
We hebben genoten van de gezellige markt in Chalais, onze stadbezoeken aan Bordeaux en Saint-Emilion, de kanotocht op de Dronne (Aubeterre met zijn gezellig marktpleintje en monolitische kerk), maar vooral van ontbijten in de zuiderse zon, onze dagelijkse zwempartijtjes in "ons" zwembad, lekkere barbecue, babbeltje bij een glaasje wijn,....

Kortom, wij hebben de volle 100% genoten van ons verblijf in Le Jardin des Brandes.

Een echte aanrader,

Bruno en Chris,
Brecht (14 jaar) en Dries (12jaar)

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.