Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L'Ecurie

Album ansehen (37)
/
  • 10
  • 3
  • 3
  • 6
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'L'Ecurie'

Jeremie Lusseau hat den Kalender zuletzt am 27 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in August 2010

We zijn twee weken in een van de twee gites geweest (la fleurette) en dit is ons super goed bevallen! Het huisje is van alle gemakken voorzien, biedt voldoende ruimte om met ons vieren te vertoeven (het is geschikt voor 6 en dat zal ook goed gaan). Herman en Käthy zijn zeer gastvrij, behulpzaam bij het zoeken naar leuke activiteiten. Je moet er rekening mee houden dat er niet altijd andere kinderen zijn om mee te spelen, omdat er maar twee huisjes en een kleine camping zijn. De eerste week waren er wel kinderen, de tweede week niet en in beide gevallen hebben onze kinderen zich prima vermaakt. Zwembad en speelveld zijn uitstekend!

9
Besucht in Juli 2008

Hallo Herman en Käthy,
De vakantie bij jullie was onvergetelijk ! Zo rustig en mooi gelegen, ver weg van alle drukte ... echt een ideale plaats om te relaxen en te genieten van het mooie weer en dan te duiken in het schitterende zwembad. Onze kinderen ( en ook wij )vonden het echt zalig!
Jullie hebben " La Fleurette " ook echt knap gerestaureerd. Ik ben er zeker van dat jullie "kleine camping " ook een echte aanrader zal worden.
Nog heel veel succes daar in Brossac en vele groeten van
Wim ,Marjolijn, Jasper ,Merlijn en Merel .

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.