Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Maître

Album ansehen (22)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 4
  • 0
 

Verfügbarkeit von 'Le Maître '

Vincent Willems hat den Kalender zuletzt am 22 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2018

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie bij Vincent in Saint-Auvent.
Wat hebben we genoten van de heerlijke Gîte "Le Maître" met het prachtige uitzicht waar we elke morgen mee wakker werden. De vakantie begint al op het moment dat je aankomt. Na een bijzonder vriendelijk ontvangst zet Vincent een overheerlijke maaltijd op de lange tafel, waar je gezellig samen met de andere gasten kan genieten van al het lekkers wat hij gemaakt heeft.
Sinds kort is er ook een zwembad op het terrein. Hier hebben de kinderen fantastisch gebruik van kunnen maken met dat prachtige weer heel de vakantie. Ook hebben de kinderen genoten van die lieve hond Sjors en missen haar nog elke dag.
De omgeving van Saint-Auvent is prachtig. Plaatsen als Saint-Junien en Rochechouard zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook Oradour-sur-Glane is heel indrukwekkend, zeker als je het verhaal erachter weet.
Kortom: A-l'ecole is een plek om zeker eens te bezoeken en een aanrader voor iedereen, jong en oud. Wij gaan er zeker nog een keer naartoe!

10
Besucht in August 2015

Huub, Anita, Joost, Anne en Jannes uit Berlicum.
Onze vakantie begon met een geweldig diner, verzorgd door Vincent en zijn broer en schoonzus. We hebben het afgelopen jaren aardig wat gite bezocht. Ook deze gite gaf ons het echte Frankrijkgevoel. De gite was goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het was gezellig, prima privacy en toch de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten, we hebben ons goed vermaakt.
Heel erg bedankt Vincent en misschien tot ziens.

8
Besucht in Juli 2015

Onze heerlijke week in Le Maitre is helaas achter de rug! Het was een week met prachtig uitzicht, fijne wandelingen, kastelen bekijken, vide-greniers en avondmarktjes in de buurt bezoeken en spartelen in het recreatiemeer. Le Maitre is een fijne gite waar het ondanks de 30+ temperaturen toch koel en aangenaam was. De gite is van alles voorzien en heel comfortabel ingericht (en heeft een verzameling spelletjes waar je u tegen zegt). Bbq-en op het eigen terras of lekker eten bij Vincent in de table d'hotes, we hebben van beiden genoten. Tot onze verrassing stond er in de grote tuin niet alleen een schommel maar ook een zwembadje. Onze mannen van 4 en 2 hebben zich goed vermaakt en missen het knuffelen en wandelen met Sjors de vriendelijke labrador enorm. Le Maitre is absoluut voor herhaling vatbaar.

9
Besucht in Juni 2014

Geheel onverwachts zijn we in juni 2014 in ecole terechtgekomen. Vincent was onze redder in nood. Het is een geweldige gite, zo heerlijk schoon en mooi, we hebben echt genoten. Vincent is een geweldige gastheer en Sjors is de liefste hond die we ooit hebben meegemaakt. We komen hier zeker terug. De beste gite die we inmiddels in 5 jaar hebben gehad.

10
Besucht in August 2013

Wij hebben in augustus 2013 2 heerlijke weken doorgebracht in Le Maitre. De locatie is geweldig, zeker ook met 2 kleine kinderen (3 en 1 jaar). Genoten van het weer, de omgeving en vooral van het heerlijke eten! We kijken met heel veel plezier terug op onze vakantie. Graag tot ziens!

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.