Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Bos de Rabaud maison

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'Bos de Rabaud maison'

Corrine Du Bonheur hat den Kalender zuletzt am 20 Okt 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Bos de Rabaud maison hat 4 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in September 2019

Wat een heerlijke plek! In het huis is alles aanwezig voor een super fijn verblijf en het zwembad en de tuin zorgen helemaal voor het vakantiegevoel!!! Aanrader!

9
Nachricht von Corrine Du Bonheur

Hallo Karin, Hartelijk dank voor de mooie referentie. Met excusus voor de late reactie, maar wat fijn dat jullie hebben genoten van de vakantie op Bos de Rabaud. We hopen jullie graag nog eens terug te ontvangen.

Besucht in September 2018

Fantastisch huis op een fantastische plek.
Een fijne plek voor een vakantie met een kindje van 2,5 die heerlijk heeft kunnen zwemmen in het zwembad en spelen in de mooie tuin. We hebben veel dieren kunnen zien, dagelijks bezoek van het hert in de tuin en 's nachts de bosuilen gehoord. We hebben een mooie vakantie gehad waarbij in de omgeving genoeg te doen is. Het ontvangst en contact met de eigenaren was prettig.
Een aanrader!

10
Nachricht von Corrine Du Bonheur

Beste Sebas en Joyce, Hartelijk dank voor jullie review, Heel fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Hartelijke groet, Corrine en Joseph

Besucht in Juni 2018

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in dit fijne huis. De omgeving is heerlijk rustig en ideaal wat ons betreft ideaal voor ons gezin met kleine kinderen. Van alle gemakken voorzien en genoeg vermaak voor de kleintjes (verwarmd zwembad, trampoline, schommel, spelletjes). We zijn weer helemaal uitgerust en opgeladen.

9
Nachricht von Corrine Du Bonheur

Dank je wel Petra en Robert voor de mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten en uitgerust zijn.

Besucht in September 2016

Het huis is prachtig gelegen en zeer comfortabel. Het grote terras is in de ochtendzon met het mooie uitzicht is fantastisch. De grote tuin biedt voor elk wat wils. Voor kinderen is het een paradijs met allerlei speelmogelijkheden. Binnen in het huis is het ook tiptop in orde. Fijne slaapkamers en badkamer. En last, but not least, een goed uitgeruste keuken!

9
Nachricht von Corrine Du Bonheur

Dank je wel voor de mooie recensie Fijn om te horen dat jullie het fijn gehad hebben. We hebben vooral gezorgd dat er voor jonge gezinnen met kinderen alles aanwezig is en niet van alles mee hoeft te nemen in de auto.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung