Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Petit Paradis

Album ansehen (16)
/
 

Verfügbarkeit von 'Petit Paradis'

Eddy en Irma Gravemaker hat den Kalender zuletzt am 05 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Petit Paradis hat 1 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juli 2022

Paradis sur Lot is prachtig gelegen in landelijk gebied. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. De slaapkamers hebben airco, wat een groot pluspunt is. Leuk is dat er beneden nog een soort ‘appartement’ zit, met slaapkamer en eigen badkamer. Leuk voor wat grotere kinderen om hier hun ‘eigen’ vakantiehuis te hebben. Het verwarmde zwembad is vooral voor kinderen fantastisch. Voor de vissers (er zit van alles, van witvis tot karper en grote meerval) is er een vissteiger met boot en huisje voor je spullen, met koelkast, wastafel en dergelijke. Enige nadeel is dat de visstek op een afstandje ligt, (nacht)vissen kan dus niet vanuit het vakantiehuis, maar wel met de tent. De eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en geven je alle privacy. In de regio is van alles te zien en te doen, en supermarkten en andere winkels zijn in de buurt. Wij zijn echter 2 weken nauwelijks bij het huis en het water weggeweest, want het beviel er fantastisch.

9
Nachricht von Eddy en Irma Gravemaker

Beste Hugo, Linda en Iva, Hartelijk dank voor jullie vriendelijke recensie. Het was voor ons ook een genoegen om jullie te mogen ontvangen in Petit Paradis.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.