Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Blanquette - Entre les Vignes

Album ansehen (62)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Blanquette - Entre les Vignes'

Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen hat den Kalender zuletzt am 12 Mai 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Blanquette - Entre les Vignes hat 54 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in Oktober 2021
Patrick Verschooren en Bernadette De Ben

We hebben kunnen genieten van een heerlijke sportieve fietsvakantie. De herfstkleuren in deze periode zijn gewoonweg zeer prachtig. Bedankt weeral, Marjan en Theo, voor de gastvrijheid en de leuke babbel!
Vriendelijke groeten,
Bernadette en Patrick

10
Nachricht von Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen

"Merciekes", Bernadette en Patrick, en we zeggen graag weer "tot de volgende keer" ! Theo en Marjan

Besucht in September 2021

Voor de 2de keer dat we hier op bezoek komen. Heel vriendelijk ontvangen door Marjan en Theo. Mooie ruime site met al hetgeen we nodig hebben. Zeer mooie locatie, ideaal voor wandelingen maar ook voor het boeken van de streek met een rijke geschiedenis. Entre les Vignes was nu echt letterlijk: midden in de vendages. Deze gite blijft op onze to do list staan. Tot ons volgende bezoek.

10
Nachricht von Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen

Beste Daisy en Marc, Bedankt voor juliie mooie recensie en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Marjan en Theo

Besucht in August 2021

Top verblijf!
Theo en Marjan zijn super vriendelijke en behulpzame eigenaars, je mocht ze steeds iets vragen en ze stonden klaar om jou te helpen.
De locatie is heel rustig en het uitzicht is fantastisch.
Je kan verschillende uitstapjes doen die zeker eens de moeite waard zijn.
Kindjes vonden het ook een superleuke vakantie.
Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen. 🥰

10
Nachricht von Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen

Bedankt voor de mooie recensie. Jullie zijn supergasten dus we zien jullie heel graag nog eens terug! (en Jean Baptiste ook 😉🍇🍇🍇) Groetjes, Theo en Marjan

Besucht in August 2021

Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie gite "Entre les vignes". Het is zo'n mooie streek! De gite ligt tussen de wijngaarden en de bergen. Het was een goede uitvalsbasis voor uitstapjes als Carcassonne, Mirepoix, de katharenkastelen (wij deden Puilaurens), Rennes-le-Chateau,...
De gite zelf is ook heel goed ingericht en voorzien. Ook al zijn er meerdere huisjes, elk huisje is toch mooi afgeschermd. Het zwembad is ook een toppertje. Onze kinderen hebben er, samen met de kinderen van de buren, veel plezier van gehad.
Marjan en Theo, bedankt voor alles! We hebben echt heel erg genoten!
Groetjes,
Jeroen, Lucas , Jelena en Liesbet

9
Nachricht von Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen

Fijn dat jullie zo genoten hebben van onze mooie streek en van de gîte en ook dat de kinderen zoveel plezier hadden met de anderen! Bedankt voor jullie positieve woorden, hopelijk kunnen jullie nog lekker lang nagenieten. Veel groeten, Theo en Marjan

Besucht in Juli 2021

Voor de 2e maal terug naar entre les vignes mrt 4 koppels en jonge kindjes en opnieuw erg genoten. Genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Theo en Marjan, genoten van de perfect ingerichte en nette gites, genoten van een prachtige regio,... kortom een echte aanrader voor iedereen!

10
Nachricht von Marjan Cuijpers & Theo Wijnhofen

Hallo Mieke en Bert en de kids, Bedankt voor jullie zeer positieve recensie en misschien tot volgend jaar. Groetjes Marjan en Theo

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.