Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L’Écurie

Album ansehen (39)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Verfügbarkeit von 'L’Écurie'

jan van gils hat den Kalender zuletzt am 22 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in August 2018

Alleraardigt ontvangst dor Jan de eigenaar. Het is een complexje met een vrijstaande Gite en in het hoofdgebouw (Waar Jan zelf woont) bevinden zich nog 2 appartementen voor andere gasten. De losstaande Gite waarin wij verbleven is heerlijk. ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De grote slaapkamer heeft een ruime badkamer en de slaapkamer boven nog een aparte badkamer.
Er bevind zich op het terrein een ruim zwembad met ligstoelen, dat hadden we zeker nodig in de warme week die wij troffen. op loopafstand is een klein dorpswinkeltje voor de nodige kleine boodschapjes, voor de grotere supermarkten moet je eens stukje rijden. Mooie heuvelachtige omgeving, veel wijnboeren, leuke kleine stadjes, mooi voor wandelen en fietsen. Prima plek en prima zeer relaxte gastheer, die er voor je is als je hem nodig hebt voor tips etc, en anders zie of hoor je hem niet. Heerlijke stek.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.