Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Bouyssac la Rivière

Album ansehen (17)
/
 

Verfügbarkeit von 'Bouyssac la Rivière'

Jacqueline & JJ Schut hat den Kalender zuletzt am 18 Nov 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Bouyssac la Rivière hat 13 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in August 2020

Nadat we al een week terug thuis waren, waren we nog aan het nagenieten van onze fantastische week. Wij hebben genoten van de stilte en de natuur. Ook een hele mooie omgeving die wij met de fietsen verkend hebben. Het huisje was volledig naar onze verwachtingen en de ligging aan de Lot was top.

9
Besucht in August 2020

What a lovely place! We enjoyed the privacy in having no neighbors and our very own access to the river. Our days were filled with swimming, trips with the canoe, relaxing on the terrace and watching the kingfisher flying by. The nearby village Puy-l’Évêque is very charming, provides several bakerys and a nice café.

10
Besucht in Juli 2020
Michelle

Onze week bij de ”Bouyssac la Rivière” was een geschenk uit de hemel. We werden heel hartelijk ontvangen door gastheer en dame J&J Schut voor de sleutel en wat uitleg. Bij het huisje aangekomen kwam de oase van rust ons tegemoet. Het huisje ligt direct aan de rivier en heeft een HEEL gezellig terras/balkon met uitzicht op de rivier waar je tot heel laat zon hebt. Dit is écht een plek om te relaxen. Alleen maar natuur(geluiden) om je heen. Ons hondje heb ik nog nooit zo gelukkig gezien, vissend en spelend in the rivier. Het begin is ondiep dus perfect voor hondjes (of kinderen). De kano en roeiboot waren ook een goede toevoeging. Het huisje is ook van binnen heel gezellig ingericht en alles is aanwezig (inclusief goed internet). En heel belangrijk: het heeft een heel lekker bed en een goede douche. Wij komen zeker nog een keer terug!!!!

10
Besucht in Juli 2020

We kenden de regio al, maar dit was een unieke plek. We hadden ontzettend veel geluk met het weer. Twee weken lang 25 graden of meer. Het huisje is klein maar fijn, met smaak en oog voor detail ingericht.
En wat is er leuker dan in een kajak de Lot op? Of te zwemmen? En dan al de vogels en kikkers, het geluid van de natuur... geweldig.

9
Besucht in Oktober 2019

We hebben een geweldige vakantie gehad in het mooie huisje aan de Lot.Met een temperatuur van 28 graden was de vakantie helemaal af.We kwamen om een meerval en een barbeel te vangen en dat is zeker gelukt.Elke avond tot laat op het balkon zitten met een goed glas wijn en een kaasplankje.Wat wil een mens nog meer.We hebben voor volgend jaar alvast geboekt.Nu twee weken want 1 week is te kort om alles in de buurt te bekijken.
Jacqueline & JJ tot volgend jaar.
Groet van Rob en Joke Leenheer.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.