Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Domaine Roujos - Pastel

Album ansehen (24)
/
 

Verfügbarkeit von 'Domaine Roujos - Pastel'

Sylvie en Alain Vanderelst hat den Kalender zuletzt am 17 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Domaine Roujos - Pastel hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in September 2019

Wij verbleven in het huisje Ocre. Heel fijn, schoon en compleet huis. Heerlijk zwembad. De waterkoker functioneerde niet goed, dit aangegeven en de volgende ochtend kregen we een nieuwe. Fijne service. Veel privacy. Er kwam ook nog een hertje langs. Horren voor de ramen (niet dat er veel insecten zijn maar toch fijn als je de ramen open wilt zetten).

9
Besucht in August 2019

Wat heb ik met mijn vrouw en 2 kinderen ( 2.5 en 4 jaar ) een heerlijk verblijf gehad op landgoed Roujos. Wij hadden gite Occra gehuurd en het eerste wat opviel was de ruimte. Wat groot en leuk ingedeeld. Er is boven een gemeenschappelijk speelruimte voor de kinderen en de bedden slapen heerlijk. Een grote plus is het verwarmd zwembad. De kinderen stonden bibberend in het zwembad in Nederland en in Roujos konden ze heerlijk lang zwemmen. In de buurt heb je genoeg bezienswaardigheden wat aan te rijden is (Toulouse, Montauban, Auch Tarban en nog veel meer). Ons ontvangst op het landgoed was heel hartelijk en ik zou een verblijf hier iedereen durven aan te raden!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.