Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Geneste Petite Grange

View album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.8
Rating
 

Availability of 'Geneste Petite Grange'

Audrey Semple last updated the calendar on 02 Apr 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Geneste Petite Grange evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in August 2019
linda meersman

Wat een ontdekking! Super vriendelijke eigenaars die u direct een warm welkom heten. Ook onze twee hondjes werden van harte onthaald. De gite is gewoon prachtig en met veel smaak ingericht, de antieke meubeltjes passen hier perfect.
Zeer mooie tuin met verschillende gezelige zithoekjes en telkens een fantastisch uitzicht op het mooie landschap. We hadden een fantastische week, en komen hier zekers nog eens terug.

10
Visited in July 2019

Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in de Geneste Petite Grange. Het is een heerlijk huisje, leuk ingericht met alles er op en er aan en het ligt prachtig in de heuvels. Vanuit het huisje heb je een heel mooi uitzicht, maar de tuin is vooral heel mooi aangelegd met allerlei verschillende terrasjes. Heel veel rust hier, genieten van de directe omgeving van het huisje en ook de verdere omgeving biedt veel mooie kleine dorpjes en steden met leuke bezienswaardigheden, marktjes en zo je wilt terrasjes, restaurants en winkels. Het gebied is een 'klein' berg-/heuvelgebied en een soort knooppunt van de andere gebieden er om heen, zodat het een heel divers landschap biedt met zowel heuvels als meer vlakke glooiende velden en ook grotere steden. Op een mooie dag kun je vanuit bepaalde punten zelfs het achterland van Clermond Ferrand zien!
We hebben verder de goede zorg van Chris en Audrey gewaardeerd, die altijd klaarstonden om ons wegwijs te maken in de omgeving.

10
Visited in June 2019

Wij hebben weer een geweldige week gehad bij Audrey en Chris. We waren voor de vierde keer in deze gezellige gite in een zeer mooie omgeving. Gastvrijheid staat hier zeer hoog in het vaandel!!
Een aanrader voor rustzoekers

10
Visited in June 2019
Els en Kees

We waren bijzonder verrast door de lieve verwelkoming. Prachtige omgeving, prachtige bloemen en een bijzonder mooi gedeelte van Frankrijk. Een aanrader voor iedereen!

9
Visited in September 2018
Iris

Zeer leuke en gezellige gite met fijne zit plekjes en fantastisch uitzicht. Gite van alle gemakken voorzien. Zeer mooie omgeving waar veel te zien en te doen is, zeker met de goede tips van de eigenaren!

Very Nice and cozy gite with nice places to relax with a wonderfull view. Gite has everything you need. Very nice surroundings with a lot to see and do, especially with the helpfull tips from the owners!

10

Visited this Gite? Please give your opinion