Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La petite Mothe du château perdu

View album (32)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.2
Rating
 

Availability of 'La petite Mothe du château perdu'

Birgit de Beer van Beek last updated the calendar on 08 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La petite Mothe du château perdu evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in July 2022

Als je een onderkomen zoekt met een riante slaapkamer, een puissant grote badkamer met ligbad en een woonkamer waar je in verdwalen kan, nee dan moet je deze woning niet boeken.
Wil je rust, 's morgens begroet worden door de vogels terwijl je van je ontbijt geniet en een knus huis waar, wat je nodig hebt, te vinden is.......... dan is dit de vakantiewoning die je zoekt. Een woning met een tuin, die niet in één blik te vangen is. Enorm.
Bovendien is dagelijks naar de groetenman niet nodig, want je hebt genoeg aan een mes waar je een krop sla of een courget mee uit de moestuin mag halen.
Dit is gastvrijheid in optima forma. Wij maakten het zelden op deze manier mee.
Heel veel dank Birgit en Beer.

9
Visited in June 2022

Van 4 tot 11 juni een heerlijke vakantie doorgebracht in deze gite. Het huisje is klein, daar moet je even aan wennen, voorzichtig op de trap, en na de eerste botsing met de balk in het slaapgedeelte let je extra op 😀.
Een erg grote tuin ter beschikking dus helemaal goed.
De gevulde koelkast is ook een pluspunt.
De omgeving is geweldig. Veel dingen gezien, erg leuk. Al met al hebben we een heerlijke week gehad.

9
Visited in May 2022

Wat een leuk huisje is dit. Niet groot maar alles is er en het heeft een geweldige tuin met uitzicht over de velden. De foto's op de site spreken eigenlijk voor zich. De gevulde koelkast voor de eerste avond en ochtend was een heerlijke verrassing. Er staat een klein oventje om bijvoorbeeld broodjes af te bakken want de bakker zit wat verder weg. Birgit en Gert-Jan zijn uitstekende gastvrouw en - heer. Een heerlijke plek om tot rust te komen en om de omgeving te verkennen.

9
Visited in October 2021

Wij hebben twee heerlijke doorgebracht in deze sfeervolle gite met een heerlijke open haard en een enorme tuin voor onze deur. Alle lof voor de gastvrije ontvangst, een koelkast met wat nodig is voor de eerste avond en ochtend maakt de start helemaal compleet. We hebben genoten van de fijne plek, het mooie najaarsweer, de mooie dorpjes en steden in de buurt en de wandelingen die we in de buurt gemaakt hebben.

9
Visited in August 2021

Wij hebben genoten van een heerlijk verblijf in La petite Mothe. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het knusse huisje met de enorm grote en prachtige tuin. Gastvrije ontvangst, gevulde koelkast voor het eerste ontbijt, verse groente uit de moestuin, allemaal top! Wanneer je op zoek bent naar rust, ruimte en een plekje midden in de natuur, dan is dit absoluut een aanrader. Vanuit de tuin kun je eindeloos dwalen door de velden (elke avond wild spotten!) Tevens een goede uitvalsbasis voor diverse leuke bezienswaardigheden en/of activiteiten.

9

Visited this Gite? Please give your opinion