Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Auguste

View album (20)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Auguste'

Lous en Peter van der Feltz last updated the calendar on 14 Apr 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2018

Gezellig huisje op een bergflank aan een kronkelend wegje tussen de kastanjeboomgaarden. Wij kwamen om uit te rusten en dat is ons perfect gelukt. Prima uitvalsbasis voor wandelingen (recente stafkaart is een must). Zwemmen deden we in een riviertje op wandelafstand. Het stuwmeer was ons te steil, de ardêche een riool en te ver. We konden ons uren bezighouden met de vele insecten en de uitbundige flora. Opvallend was de massale aanwezigheid van buxusmotten die we met een vuurtje op afstand hielden.
Wij zouden graag hier nog eens terugkeren, een aanrader!

9
Visited in September 2017

Niet verder zoeken! Boeken!
Adembenemend elke dag opnieuw. Met een zeer goed geoutilleerd huis.
Alle wensen vervuld.

10
Visited in August 2017

We hebben genoten in dit mooie huisje. De locatie is prachtig en het uitzicht is zo mooi dat er geen woorden voor zijn. Uitrusten lukt hier zeker, zittend in de tuin heb je alle privacy en rust die je maakt wilt. Door de locatie duurt het wel even voordat je in een dorpje of in een stad bent. Uit alles blijkt dat de eigenaren hun ziel en zaligheid in dit huisje hebben zitten. Hun gastvrijheid is uitstekend en aan alles is gedacht.

8
Visited in June 2016
Lia Sibbel

We hebben genoten van een prachtige vakantie in het huis Auguste. Het uitzicht, de rust, de geur en vogelgeluiden zijn overweldigend. Na heerlijke wandelingen in de omgeving was het fijn thuiskomen. Opfrissen onder de buitendouche, lekker koken en genieten van ons eten op het terras met prachtig uitzicht. Met een goed glas wijn erbij verzuchten dat dit toch echt leven is als God in Frankrijk.

8
Visited in July 2015

Onze tweede bezoek aan Auguste voelde als thuiskomen - alles bekend en prachtig mooi! Sinds het eerste bezoek in 2012 hebben we meerdere keren zonder succes geprobeerd om dit huis te boeken. We deden de stoute schoenen aan en nog in de Kerstvakantie hebben we Auguste voor deze zomervakantie gereserveerd. Heerlijk! Twee weken lang pure genoot. In de hitte tot 40 C lekker in de schaduw onder de walnoot boom luieren...uren lang naar de paarden, vlinders, bergen in de verte kijken...en genieten van de natuur en haar geluiden - niks meer, niks minder. Wat wij het moeilijkst vonden, was het vertrekken. Maar we komen zeker terug!

10

Visited this Gite? Please give your opinion