Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Cerisaie

View album (20)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.8
Rating
 

Availability of 'La Cerisaie'

Han en Bea van Steen last updated the calendar on 19 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Cerisaie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in July 2022

Heerlijk genoten van de gastvrijheid en gezelligheid van Han en Bea. Alles mag, niks hoeft. Vrijheid, blijheid is hun motto en zo voelt het ook. Heerlijk zwembad en mooie tuin waar je op verschillende plekjes kunt genieten. Al met al ‘n heerlijke vakantie gehad.

9
Visited in September 2021

Wij hebben een erg leuke week doorgebracht bij Han. Een goed gelegen huis in mooie rustige omgeving. Alles is aanwezig zoals beschreven. Fijne tuin om te relaxen met veel privacy. Jammer dat Bea er niet was om van haar kookkunsten te genieten, maar familiebezoek in Nederland moet ook op z’n tijd ! Hartelijk bedankt Han voor je goede zorgen ! Ruud en Ria Johannes

10
Visited in August 2021
familie Kraanen

Na 14 jaar kwamen we terug in Saint Prix om onze vakantie te vieren. We hebben wederom genoten van de prachtige omgeving, de fijne gîte en niet te vergeten de gastvrijheid van Han en Bea. We hebben weer nieuwe dingen ontdekt in de omgeving, er is genoeg te doen. Dankzij tips van Han en Bea kom je op plekken die je zelf niet bedenkt. Zo bezochten wij o.a. Carrières de Lumières (zie foto) en maakten daar een fijne dag uit van!
Maar ook hebben we volop genoten van de heerlijke (omheinde) tuin, met veel plekjes om je terug te trekken met een boek, en natuurlijk het prachtige zwembad. We komen graag terug!!

10
Visited in September 2020

Wij hebben twee heerlijke weken doorgebracht in de prachtige gîte van Bea en Han, een inspirerend en zeer creatief echtpaar. Het huis was voorzien van alle gemakken en zeer smaakvol ingericht. In de badkamer een waterval-douche en op de bedden binnenvering matrassen. Het huis is gelegen in een klein gehuchtje tegenover de kerk. Veel rust en ruimte. Het was goed toeven in het ruime zwembad en in de grote tuin. In het dichtbij gelegen Lamastre is een grote supermarché. Desgewenst kun je je laten verwennen door de kookkunsten van Bea. Het waren twee heerlijke weken.

10
Visited in September 2019

Prima gite van alle gemakken voorzien gelegen in een zeer rustig dorp.Door het al wat latere seizoen koelde het sávonds wat af, maar de houtkachel was ideaal.Ook de aanwezigheid van Nederlandse TV zenders is dan een pluspunt.Inkopen in de Super-U is op enkele kilometers afstand.De laatste avond hebben we bijzonder genoten van de kookkunsten van Bea. Zeer aan te bevelen!!

10

Visited this Gite? Please give your opinion