Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Ballatin

View album (25)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Ballatin'

Paul Netto last updated the calendar on 29 Nov 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Ballatin evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in April 2022

Net terug van een deugddoende vakantie in Venosc. Le Ballatin is een zeer gerieflijke en gezellige chalet. Ideale ligging, snel in skigebied en 's avonds volledige rust in het pittoreske bergdorp. De communicatie verliep zeer vlot. Wij komen zeker nog eens terug.

9
Visited in March 2019

Een top huis voor een heerlijke week wintersporten in februari in Les Deux Alpes. Het huis is gezellig ingericht en met o.a. een complete keuken en een open haard van alle gemakken voorzien. Wij hebben met het gezin een heerlijke tijd gehad.

9
Visited in September 2018

Heel gezellig en compleet huis! Van alle gemakken voorzien. 's Ochtends op het balkon genieten van je ontbijt met de zon op je bol en een prachtig uitzicht. We voelden ons direct thuis. Let wel op dat vanaf 1 september de liften in de omgeving niet meer lopen, behalve in Grave. En dat veel winkeltjes dicht zijn. De vakantie van de Fransen (augustus) is voorbij en dan gaan ze er blijkbaar vanuit dat er geen toeristen meer zijn. Bourg D'Oisans ligt in de buurt en daar is nog wel reuring en uiteraard is er heel veel natuur om van te genieten.

Het huisje is in ieder geval TOP! En ook het contact met de verhuurder is uitstekend. We kunnen het jullie aanraden!!! We wensen je vast veel plezier :-)

9
Visited in August 2016
Familie Boeijen

Een paar dagen geleden teruggekomen uit Venosc; nu met heimwee op de bank. Het was met stip onze mooiste vakantie tot nu toe. Alleen al het uitzicht op de bergen bij het ontwaken was ons erg veel waard. Het huis, dorp en overweldigende natuur droegen allen bij aan een geweldige vakantie die veel te snel voorbij ging. We hebben nog lang niet alles gezien, dus een goed excuus om weer terug te komen!

9
Visited in May 2014

De afgelopen week hebben wij genoten van een heerlijke vakantie in Venosc. Het huis is erg sfeervol, van alle gemakken voorzien en prima gelegen voor bergtochten. Rond Alpe d'Huez, Les Deux Alpes en La Bérarde kun je prachtige wandelingen maken! Weer terug in het huis lekker in het zonnetje op het balkon genieten van het uitzicht of binnen voor de open haard. Wij komen hier zeker terug!

9

Visited this Gite? Please give your opinion