Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

De Porcherie

View album (13)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
9.7
Rating
 

Availability of 'De Porcherie'

Attention! Annie Hondelink last updated the calendar on 25 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of De Porcherie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in September 2022

Wat een plek! Op de foto's zie je het al maar in het echt is het nog veel mooier! De porcherie is heerlijk. Alles wat je nodig hebt zit erin. Maar vooral de plek is ultiem. De rust, het uitzicht, echt geweldig. Annie is een super gastvrouw die er voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Het kan niet anders dat je heimwee krijgt als je weer thuis bent.

10
Visited in August 2022

Le porcherie is een knusse gîte met een prachtig terras waar je kunt genieten van de stilte en de natuur. De eigenaresse is gastvrij en hartelijk.
We hebben genoten van dit mooie stukje Frankrijk.

9
Visited in August 2022

De rust, prachtig uitzicht en een gite waarin je niets ontbreekt en inderdaad Annie, een top gastvrouw die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Bij aankomst valt meteen op dat er aandacht wordt besteed ana het geheel, zelfs met de droogte stonden de bloemen er prachtig bij.
Dank Annie voor deze fijne week, wij hebben genoten!

10
Visited in June 2022

We hebben genoten van deze mooi gelegen plek. Een aanrader als je van rust houdt. 's Avonds vanaf het mooie overdekte terras reeën spotten. Een heerlijk huisje met een mooi uitzicht. en niet te vergeten Annie, een top gastvrouw! Een dikke tien voor ons.

10
Visited in September 2021

We komen al een aantal jaren bij Annie.
Het is voor ons heerlijk genieten van de stilte. En die heb je er echt. Je zit afgelegen in het bos maar daar houden we van. Wij wonen in de stad Groningen wat best veel lawaai geeft. Hier komen we echt tot rust.
Annie is een warme hartelijke vrouw met veel gevoel voor sfeer en oog voor details! Ze heeft dan ook een prachtige locatie en je kan zien dat ze die met liefde onderhoud.

9

Visited this Gite? Please give your opinion