Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

l'Hirondelle

View album (12)
/
  • 6
  • 2
  • 2
  • 4
  • 1
9.5
Rating
 

Availability of 'l'Hirondelle'

Margit hulshof/Frans de Vilder last updated the calendar on 08 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of l'Hirondelle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in July 2020

We komen hier nu al een aantal jaar, maar nu voor het eerst een week in deze prachtige gite doorgebracht. Welke echt van alle gemakken is voorzien. De kamers zijn overigens stuk voor stuk ruim en gezellig ingericht! Wat is het toch elke keer heerlijk om op deze plek te arriveren, zo gastrvrij ontvangen te worden en te mogen genieten van een prachtig stukje Frans platteland. Het zwembad is met de hete zomers een heerlijk extraatje, waar je leuk contact krijgt met de andere gasten. Het is een oase aan rust, maar ook heel gezellig om even onder de grote eik (??) een glaasje te drinken met de andere gasten of met Margit en Frans. Het ligt centraal, Moulins is zeker de moeite waard om te bezoeken. We hebben deze gites weer geboekt voor dit jaar!

10
Visited in August 2019

We komen hier nu voor het derde jaar. Wat een heerlijk, gastvrij, rustig en groots domein is dit. De afgelopen jaren hadden we een Chambres d'Hotes gehuurd en dit jaar voor het eerst een gite. Heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. De kinderen spelen vrij buiten en natuurlijk in het grote zwembad. Wat een feest!
De gastvrijheid van Margit en Frans maken het helemaal af. Een dagprogramma voor kinderen, welk Chateau we moeten bezoeken, wijnproeven in Sancerre en omstreken, het meest passende restaurant voor de lunch, ze hebben tips genoeg, te veel voor het weekprogramma.

9

Visited this Gite? Please give your opinion