Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Ferme Collonel

View album (37)
/
  • 10
  • 4
  • 5
  • 2
  • 4
 

Availability of 'La Ferme Collonel'

A.E. De Krijger last updated the calendar on 25 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in September 2012

Werkelijk een fantastisch huis, van alle gemakken voorzien. Ik was er recent met twee anderen en we hebben genoten. Alles was erg fraai afgewerkt, met oog voor detail. Heel mooi gelegen, redelijk vrij, maar ook centraal in het dorp. In de nabije omgeving zijn een aantal zeer goede restaurants te vinden. Ook heel geschikt als uitvalsbasis voor langere -fiets- of wandeltochten in de buurt.

9
Comment from A.E. De Krijger

Dank voor je enthousiaste reactie! Gelukkig hebben we heel veel tevreden huurders, die genoten hebben van een verblijf in ons huis.

Visited in August 2011

Het is alweer twee jaar geleden dat we in La Ferme Collonel verbleven en nog steeds denken we regelmatig met heimwee terug naar dit prachtige huis.
Het huis is zeer luxe; van alle gemakken voorzien en meer dan dat. Overal is aan gedacht en het huis voelt dan ook als een warme deken. Vakantie vieren op z'n best!

De omgeving is prachtig en nog niet goed bekend en je treft er dan (gelukkig) ook geen toeristenmassa's. Het huis biedt een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de Elzas met mooie dorpen en steden als Straatsburg, Colmar en Riquewihr. Vakwerkhuizen, bergen en een prachtige natuur.

We zouden graag nog eens terug willen komen en genieten van jullie heerlijke huis, maar voor onze zoon Wessel is het helaas minder geschikt. Voorlopig moeten we het dus doen met de fijne herinneringen die we aan onze vakantie in La Ferme Collonel hebben :-).

Groeten,
Marije Jelsma

10

Visited this Gite? Please give your opinion