Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Vue

View album (24)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'La Vue'

Lucie Berenschot en Gerrit van Aafst last updated the calendar on 20 Oct 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Vue evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2022
Vera

Een huis met een ongekend mooi uitzicht, fijne bedden en alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Voor geïnteresseerden is er veel te bezoeken m.b.t. WO1. Werkelijk bijzonder zijn de vele wilde bloemen in de tuin, langs de akkers en in het bos (orchis), en bijgevolg ook veel hommels en vlinders.

9
Visited in June 2022

Je moet er even iets voor doen, maar dan heb je ook wat!!!
Over een onverharde, stenige weg naar een prachtige lokatie.
Een fijn huis, met alles erop en eraan, en een fantastisch uitzicht over de vallei.
Een aanrader!!!
Rens en Elly

8
Visited in May 2022
Cilly Wolf

Wat een schitterende plek met een ongelooflijk mooi uitzicht je wordt er stil van. Dan ligt daar beneden de Maas te glinsteren en je hoort vnl vogeltjes zingen. In het dorp kun je een heerlijk hapje eten, maar eigenlijk wil je helemaal niet weg! Het huis waar je bijna niet in zit, ademt ook een warme gezellige sfeer en alles is aanwezig om je verblijf aangenaam te maken. Kortom wij gaan zeker een keer terug.

9
Visited in April 2022

Wat een heerlijk huis. Smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is heerlijk. Veel vogels en vooral rust. Kinderen waren erg blij met de trampo. Overal zijn hoekjes om te zitten, ligstoelen etc.
Keuken heeft voldoende uitrusting. In de avonden als het wat kil was de houtkachel aangezet. Is meteen behaaglijk. Deze blijft wel even bij.

10
Visited in February 2022
Gerald Tijms

We hebben een zeer leuke vakantie gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het uitzicht rondom het huis is fantastisch!! in de omgeving zijn tal van wandelingen te ondernemen. veel historie van de 1e wereldoorlog is terug vlakbij het vakantiehuis of iets verder (verdun 20 km) te vinden. op de akkers naast het vakantiehuis liggen kleine fossielen voor het oprapen. Verder kun je veel wild treffen rondom het huisje, als je hier op let. Het is zeker leuk om een wildcamera op te hangen. We hebben o.a een das op de foto kunnen zetten.
we komen hier zeker nog een keer terug.

9

Visited this Gite? Please give your opinion