Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Vue

View album (24)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
8.8
Rating
 

Availability of 'La Vue'

Lucie Berenschot en Lisanne Bronkhorst last updated the calendar on 01 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Vue evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.8
Visited in January 2023
Eline van den Heuvel

Op zoek naar een huisje waar we een vuurwerkvrij oud en nieuw met onze hond konden beleven, was ons oog gevallen op La Vue. Deze vakanties zijn we niet veeleisend, als de hond maar een ontspannen week heeft zijn al onze wensen vervuld. We waren aangenaam verrast door het knusse huisje die met zorg is ingericht. Een fijne bank, een heerlijke eettafel en een goed bed. Het voelde als een warm welkom toen we de eerste avond getrakteerd werden op een oogverblindende zonsondergang. De wandeling naar Fort du Camps des Romains was mooi, het Fort zelf indrukwekkend. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid Lucie, het was fijn..

7
Visited in July 2022
Vera

Een huis met een ongekend mooi uitzicht, fijne bedden en alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Voor geïnteresseerden is er veel te bezoeken m.b.t. WO1. Werkelijk bijzonder zijn de vele wilde bloemen in de tuin, langs de akkers en in het bos (orchis), en bijgevolg ook veel hommels en vlinders.

9
Visited in June 2022

Je moet er even iets voor doen, maar dan heb je ook wat!!!
Over een onverharde, stenige weg naar een prachtige lokatie.
Een fijn huis, met alles erop en eraan, en een fantastisch uitzicht over de vallei.
Een aanrader!!!
Rens en Elly

8
Visited in May 2022
Cilly Wolf

Wat een schitterende plek met een ongelooflijk mooi uitzicht je wordt er stil van. Dan ligt daar beneden de Maas te glinsteren en je hoort vnl vogeltjes zingen. In het dorp kun je een heerlijk hapje eten, maar eigenlijk wil je helemaal niet weg! Het huis waar je bijna niet in zit, ademt ook een warme gezellige sfeer en alles is aanwezig om je verblijf aangenaam te maken. Kortom wij gaan zeker een keer terug.

9
Visited in April 2022

Wat een heerlijk huis. Smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht is heerlijk. Veel vogels en vooral rust. Kinderen waren erg blij met de trampo. Overal zijn hoekjes om te zitten, ligstoelen etc.
Keuken heeft voldoende uitrusting. In de avonden als het wat kil was de houtkachel aangezet. Is meteen behaaglijk. Deze blijft wel even bij.

10

Visited this Gite? Please give your opinion