Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Source Tranquille

View album (32)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 4
 

Availability of 'La Source Tranquille'

Adrian & Vanessa Powell last updated the calendar on 17 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in November 2017

Een prachtige Gite, verrassend liggend achter twee grote stalen deuren. Wij verbleven daar omdat wij de zondag in Parijs moesten zijn, slechts een uur rijden. Het fascinerende kasteel 'Chantilly' op nog geen 30 kilometer afstand, een bezoek zeker waard! De Gite zelf doet zijn naam volledig eer aan: la Source Tranquille, de stille bron. Het weer was slecht in de dagen dat wij er waren, des te meer komt de kwaliteit van deze Gite tot zijn recht. Er ontbrak ons aan niets, complimenten aan de uiterst sympathieke Vanessa en Adrian. Echt: een aanrader. Veel plezier!

9
Visited in September 2017

Een prettige, ruime vrijstaande woning (de gite maakt onderdeel uit van een aantal bijgebouwen bij de woning van de verhuurders) in een rustige omgeving (klein dorp), van alle gemakken voorzien. Grote tuin(en) en ruimte voor tafeltennis & darts in een bijgebouw. Veel bos op korte afstand van het dorp. Aangename ontvangst en zeer voorkomende gastvrouw. Verschillende plaatsen op ong. 20 - 30 minuten rijden (bv. Senlis, Beauvais en Chantilly) geven mogelijkheid tot meer vertier en hebben een cultureel aanbod.

9
Visited in September 2017

La Source Tranquille is een prachtige gite met alles wat nodig is en meer om een luxe gevoel te geven. prachtige tuin midden in Mouy. De contacten met Vanessa waren ook makkelijk en prettig!!

9

Visited this Gite? Please give your opinion