Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Jardin des Brandes

View album (17)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Jardin des Brandes'

Jennifer Needham last updated the calendar on 19 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Jardin des Brandes evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2021

Heerlijke vakantie gehad, een prachtig huis met fantastisch zwembad. Ook de tuin is zeer aangenaam. Vriendelijke verhuurders. De omgeving is perfect midden in de natuur en wijngaard, echt een plek om weer terug te komen.

9
Visited in September 2020

We hebben hier 10 heerlijke dagen verbleven. De gites is erg schoon en van alle basis gemakken voorzien. De eigenaren zijn op afstand aanwezig waardoor we veel privacy hadden. Het zwembad is erg fijn, en word iedere morgen schoongemaakt. Bij aankomst stond er een flesje wijn klaar en alvast wat boodschappen waardoor we niet direct op pad moesten. We komen hier zeker terug.

9
Visited in August 2009

Het allermooiste aan ons verblijf in Le Jardin des Brandes is het gevoel van "verwacht" te zijn. Bij aankomst stonden twee glazen uitnodigend te wachten naast een fles Bordeaux. In de koelkast zat een luxueus overlevingspakket zodat we niet meteen hoefden te shoppen.
De ruime en comfortabele gite is werkelijk voorzien van alle comfort. Ze ligt op een heuveltop en biedt een mooi zicht op de omgeving.
Ons gastgezin was discreet aanwezig en gaf ons uitgebreid informatie van de toeristische mogelijkheden van de streek.
We hebben genoten van de gezellige markt in Chalais, onze stadbezoeken aan Bordeaux en Saint-Emilion, de kanotocht op de Dronne (Aubeterre met zijn gezellig marktpleintje en monolitische kerk), maar vooral van ontbijten in de zuiderse zon, onze dagelijkse zwempartijtjes in "ons" zwembad, lekkere barbecue, babbeltje bij een glaasje wijn,....

Kortom, wij hebben de volle 100% genoten van ons verblijf in Le Jardin des Brandes.

Een echte aanrader,

Bruno en Chris,
Brecht (14 jaar) en Dries (12jaar)

10

Visited this Gite? Please give your opinion