Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Jandoux

View album (39)
/
  • 8
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'Les Jandoux'

Attention! Ivan Desmet has last updated the calendar on 28 Jul 2021

Guestbook

Visitors of Les Jandoux evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2021
Jimmy Thys

Mooi onderhouden villa met alles er op en er aan. Prachtige en heel rustige locatie op 10 minuten van 2 dorpjes, een kasteel met doolhof + activiteiten en 20 minuten van Bergerac.

10
Visited in July 2021

Top vakantie met de familie gehad!
Huisje ligt in mooie omgeving met veel privacy en een mooi uitzicht. Omliggende dorpjes bieden veel mogelijkheden voor kleine uitstapjes!
Zeer proper bij aankomst.
Het grote terras zorgt ervoor dat je steeds voor een zon of schaduw plek kan kiezen wat zeker van pas kwam.
Aangenaam zwembad!

9
Visited in September 2020
J.W. Smallenburg

prachtige ligging, zeer comfortabel huis, van alle gemakken voorzien, zeer goed uitgeruste keuken. Als u een verrekijker of telescoop heeft : vooral meenemen , de sterrenhemel is uitzonderlijk mooi, en soms ook herten in de tuin. Veel te zien en te doen in de omgeving. De plaatselijke bakker maakt ook super croissants !

10
Visited in August 2020

Ideale woning voor een rustgevende vakantie! Prachtig zwembad en alles is voorhanden in de woning. Een terras waar het altijd gezellig vertoeven is.
Een echte aanrader!

9
Visited in August 2020
Tjoens-De Groote

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit prachtige vakantiehuis.
Tijdens de hittegolf waren we niet weg te slaan van het (verwarmde) zwembad. Veel mooie dorpjes in de buurt, vooral Eymet kon ons bekoren: vlakbij, heel mooi en er is een uitstekend Italiaans restaurant met héél zachte prijsjes. Spijtig dat we de andere restaurants niet meer konden proberen. Ook in Coronatijd zeker aan te raden: iedereen houdt zich aan de regels en het was er heel rustig.
Alles is in de woning aanwezig voor een comfortabel verblijf, ook voor de hobbykok is de keuken van alle snufjes voorzien. De ruime koelkast met diepvries zijn pure luxe.
Daarbij was Ivan ook goed bereikbaar voor eventuele vragen. Duidelijk een huis dat zorgvuldig en met veel liefde beheerd wordt.

9

Visited this Gite? Please give your opinion