Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Récré

View album (23)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Availability of 'La Récré'

Vincent Willems last updated the calendar on 20 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2017

Een week verbleven in deze fijne gite. Gite is van alle gemakken voorzien. Mooie grote omheinde tuin met prachtig uitzicht op de vallei. Huisdier vriendelijk, ons hondje kon los lopen in de tuin. Op het terrein zijn meerdere gites, maar elke gite heeft een prive terras en biedt veel privacy. Hartelijk ontvangen door Vincent. Geeft waar nodig tips. Heerlijke table d'hote. Kortom een aanrader!

9
Visited in August 2013

Ook wij hebben een heerlijke week achter de rug We werden zeer gastvrij ontvangen door Vincent en Annemiek. Het eten was heerlijk en het was gezellig met de andere gezelschappen die daar ook aanwezig waren. De kinderen konden samen spelen en lekker afkoelen in het badje. We kregen genoeg tips over wat er allemaal te doen was in de omgeving. Het kasteel van Rochefoucauld is een aanrader , de kinderen, en ook de volwassen konden zich verkleden als echte ridders, prinsessen en jonkvrouwen. En Sjors is inderdaad een schat van een hond.

9
Visited in August 2013

Wij hebben genoten van onze week vakantie! De gastvrijheid, het zwembadje, Sjors, de spelletjes, de rust en de ruimte. Een aanrader, met kinderen, is een ritje op de Velo-rail en een meertje dichtbij. Jammer genoeg hebben we ook wat bewolking en regen gehad (zoals heel Frankrijk) toen hebben we een mooie tocht gemaakt naar Belac, een prachtig plaatsje. Op donderdagavond de boerenmarkt, prachtige (lekkere) producten. Ook het eten bij Vincent en Annemieke is heerlijk, voor onze dochter hadden ze ook een mooi 'feest'maal gemaakt.

8
Visited in July 2013

Een weekje vakantie in la récré: na een lange rit warm onthaald worden door een jarige gastvrouw en vriendelijke gastheer (we mochten onmiddellijk meefeesten!), verblijven in een gezellig opgeknapt huisje waar bij onze aankomst allerlei kleine attenties lagen en de bedden reeds van verse lakens waren voorzien (leuk!), genieten van het mooie uitzicht en de rust, mooie wandelingen maken in de buurt, verkoeling zoeken in één van de talrijke meertjes in de buurt, kennismaken met de plaatselijke bevolking op de avondmarkt met bbq, genieten van een lekkere 4-gangen-maaltijd op de laatste avond en met een zalig uitgerust gevoel, versgelakte nageltjes en ontspannen kinderen terug naar huis keren... Bedankt! En een aaike-van-ver van Warre voor Sjors!

9
Visited in July 2013

Wat moet je nog meer vertellen dan al die lovende woorden die er al over geschreven staan: nou, het is echt waar! Rust, ruimte, privacy, gezelligheid,
heerlijk eten en drinken en de gastvrijheid van Annemiek en Vincent.
Een landelijke omgeving waar we met onze elektrische fietsen heerlijk hebben kunnen rondtoeren, goed te doen!
Voor de liefhebber zijn er een flink aantal kringloopwinkels en vide greniers om rond te snuffelen.
Voor een rustige, luie vakantie moet je hier zijn, met boek, wijntje en hapje onder de bomen, wat wil je nog meer..... nog een weekje graag!!!

9

Visited this Gite? Please give your opinion