Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Bos de Rabaud maison

View album (22)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
9.5
Rating
 

Availability of 'Bos de Rabaud maison'

Corrine Du Bonheur last updated the calendar on 08 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Bos de Rabaud maison evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in September 2019

Wat een heerlijke plek! In het huis is alles aanwezig voor een super fijn verblijf en het zwembad en de tuin zorgen helemaal voor het vakantiegevoel!!! Aanrader!

9
Comment from Corrine Du Bonheur

Hallo Karin, Hartelijk dank voor de mooie referentie. Met excusus voor de late reactie, maar wat fijn dat jullie hebben genoten van de vakantie op Bos de Rabaud. We hopen jullie graag nog eens terug te ontvangen.

Visited in September 2018

Fantastisch huis op een fantastische plek.
Een fijne plek voor een vakantie met een kindje van 2,5 die heerlijk heeft kunnen zwemmen in het zwembad en spelen in de mooie tuin. We hebben veel dieren kunnen zien, dagelijks bezoek van het hert in de tuin en 's nachts de bosuilen gehoord. We hebben een mooie vakantie gehad waarbij in de omgeving genoeg te doen is. Het ontvangst en contact met de eigenaren was prettig.
Een aanrader!

10
Comment from Corrine Du Bonheur

Beste Sebas en Joyce, Hartelijk dank voor jullie review, Heel fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Hartelijke groet, Corrine en Joseph

Visited in June 2018

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in dit fijne huis. De omgeving is heerlijk rustig en ideaal wat ons betreft ideaal voor ons gezin met kleine kinderen. Van alle gemakken voorzien en genoeg vermaak voor de kleintjes (verwarmd zwembad, trampoline, schommel, spelletjes). We zijn weer helemaal uitgerust en opgeladen.

9
Comment from Corrine Du Bonheur

Dank je wel Petra en Robert voor de mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten en uitgerust zijn.

Visited in September 2016

Het huis is prachtig gelegen en zeer comfortabel. Het grote terras is in de ochtendzon met het mooie uitzicht is fantastisch. De grote tuin biedt voor elk wat wils. Voor kinderen is het een paradijs met allerlei speelmogelijkheden. Binnen in het huis is het ook tiptop in orde. Fijne slaapkamers en badkamer. En last, but not least, een goed uitgeruste keuken!

9
Comment from Corrine Du Bonheur

Dank je wel voor de mooie recensie Fijn om te horen dat jullie het fijn gehad hebben. We hebben vooral gezorgd dat er voor jonge gezinnen met kinderen alles aanwezig is en niet van alles mee hoeft te nemen in de auto.

Visited this Gite? Please give your opinion