Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Petit Paradis

View album (16)
/
  • 5
  • 2
  • 2
  • 4
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Petit Paradis'

Attention! Eddy en Irma Gravemaker last updated the calendar on 05 Jan 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Petit Paradis evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2022

Paradis sur Lot is prachtig gelegen in landelijk gebied. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. De slaapkamers hebben airco, wat een groot pluspunt is. Leuk is dat er beneden nog een soort ‘appartement’ zit, met slaapkamer en eigen badkamer. Leuk voor wat grotere kinderen om hier hun ‘eigen’ vakantiehuis te hebben. Het verwarmde zwembad is vooral voor kinderen fantastisch. Voor de vissers (er zit van alles, van witvis tot karper en grote meerval) is er een vissteiger met boot en huisje voor je spullen, met koelkast, wastafel en dergelijke. Enige nadeel is dat de visstek op een afstandje ligt, (nacht)vissen kan dus niet vanuit het vakantiehuis, maar wel met de tent. De eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en geven je alle privacy. In de regio is van alles te zien en te doen, en supermarkten en andere winkels zijn in de buurt. Wij zijn echter 2 weken nauwelijks bij het huis en het water weggeweest, want het beviel er fantastisch.

9
Comment from Eddy en Irma Gravemaker

Beste Hugo, Linda en Iva, Hartelijk dank voor jullie vriendelijke recensie. Het was voor ons ook een genoegen om jullie te mogen ontvangen in Petit Paradis.

Visited this Gite? Please give your opinion