Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chiscard

View album (69)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
9.9
Rating
 

Availability of 'Chiscard'

Sjoerd Bijlsma last updated the calendar on 11 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chiscard evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.9
Visited in September 2021

Wat was het weer heerlijk om hier terug te komen. We kwamen hier al in 2016, 2017, 2018 en nu na de Corona periode weer in 2021! Het voelt een beetje als "thuiskomen"
Echt een aanrader als je van stilte, rust, wandelen en je privé zwembad houdt!
We hebben nu genoten van de activiteiten in de omgeving van de druivenpluk, zowel met de machine als met de hand!!!!!
Het huis is super compleet, oa een Nespresso app is aanwezig en een vaatwasser. Alleen geen wasmachine, maar ja je bent ook op vakantie, toch?
Sjoerd, wat ben je een ontzettend goede gastheer! Hopelijk weer tot een volgende keer!

10
Visited in September 2021
Edwin & Marleen

Wat een plek, wat een huis, wat een ontvangst!
We bezochten al veel mooie huizen in veel Europese landen, maar dit verblijf komt zonder twijfel binnen in onze top drie. Het was heerlijk nazomeren, op een een schitterende locatie met veel privacy, ruimte en een geweldig uitzicht. Ondank die privacy was gastheer Sjoerd nooit ver weg, zelfs niet toen hij een weekje naar Spanje was. Vragen beantwoordde hij snel en vakkundig, hulp kon altijd geboden worden.
De afgelegen plek is misschien niet voor iederen, maar wij genoten met volle teugen van het nazomeren aan de rand van een bos en een wijngaard. Dat uitzicht! Het zwembad pal voor de deur was een heel fijn extraatje, want ook in september kan het nog heel warm zijn in de Lot.
Complimenten ook voor alle details. Sjoerd heeft het oude huis met alle liefde gemaakt tot dat wat het nu is, en dat voel je. Chapeau!

We keren maar zelden terug naar plaatsen waar we al eens waren, maar in dit geval is het die overweging toch zeker waard.

Merci et à la prochaine!

10
Visited in August 2020

Ook dit jaar weer een fantastische vakantie gehad in deze mooie en sfeervolle gite! Het is elke keer weer een verademing als je uit de auto stapt en de rust en ruimte ervaart die dit vakantiehuis je geeft. Het grote zwembad, de sfeervolle inrichting en de gezelligheid van de gastheer en gastvrouw zijn maar een paar van de vele dingen die je een onvergetelijke vakantie bezorgen!

10
Visited in August 2020

Reeds voor de 3de maal enorm genoten van dit huis op een prachtige locatie. Indien je natuur en rust zoekt is dit de plek. Elke dag wel één of meerdere reeên gespot. Het zwembad zorgt voor de nodige verkoeling op hete dagen. Eten koop je op de vele lokale markten, Cahors wijn koop je bij één van de vele wijndomeinen in de streek.
Tevens zijn de gastheer en gastvrouw Sjoerd en Susan TOP. Ons zie je zonder twijfel terug.

10
Visited in August 2019

Wij hebben enorm genoten van deze fantastische plek. Het huis is heel compleet en erg sfeervol ingericht. Het is een plek om heerlijk tot rust te komen en het erg gezellig te hebben. We komen graag nog een keer terug.
Dankjewel voor jullie gasrvrijheid!

10

Visited this Gite? Please give your opinion